Cotă 7.00 Manchester City, cotă 16.20 Manchester United! Tu cine crezi că va câștiga?

2019-12-05 11:33:39 1,4k 0

Marele derby al orașului Manchester, între City și United, se joacă pe 7 decembrie, de la ora 19:30. „Cetățenii” au un sezon slab, aflându-se pe locul 3 în Premier League (cu 32 de puncte), iar „diavolii” sunt pe poziția a 6-a (cu 21 de puncte). Dacă vrei să pariezi pe câștigătoare, e bine să știi că la această casă de pariuri online beneficiezi de cote mărite (7.00, respectiv 16.20), prin oferta destinată clienților noi. Tot ce trebuie să faci este să îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale de mai jos și să mizezi 25RON.

Atenție: poți profita atât de pe urma acestei oferte, cât și de pe urma pachetului standard de bun venit : 100% până la 1,000RON (deci această cotă mărită nu înlocuiește pachetul standard).

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea meciului Man City vs Man Utd la cote mărite!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cotele speciale?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrați-vă”.
 2. Plasează un pariu premeci cu miza 25RON pe victoria lui Man City sau pe victoria lui Man Utd în meciul Man City vs Man Utd de sâmbătă, 7 decembrie, ora 19:30, din Premier League.
 3. Miza va fi multiplicată conform cotei mărite. Vei primi ca bani cash câștigul calculat conform cotei normale de pe site (1.30 Man City sau 9.50 Man Utd) cumulate de minim 2.00 în maximum 60 de zile înainte de a putea solicita o retragere.

Exemplu: Pariezi 25RON pe victoria echipei gazdă, iar pariul este câștigător. Vei primi 175RON(25x7.00) din care 32,5RON ca fonduri reale (25 X 1.30) și 142,5RON (175-32,5) ca fonduri extra. Vei avea de rulat 1425RON pe cote de minim 2.00 înainte de a putea retrage fondurile.

Termeni și condiții ofertă cote mărite Man City vs Man Utd

 • Oferta este valabilă pentru primul pariu plasat de clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Oferta se cumumează cu bonusul de bun-venit (descoperă oferta aici)
 • Oferta este valabilă pentru o miză de 25RON plasată pe meciul Manchester City vs Manchester United (7 decembrie 2019, ora 19:30, din Premier League).
 • Câștigul rezultat va fi creditat în contul jucătorului în termen de 72 de ore de la încheierea evenimentului.
 • Pentru a fi retras, câștigul suplimentar peste cota normală trebuie să fie pariat cel putin de 10 ori cu cote cumulate de minim 2.0, în maxim 60 de zile, numai pe piețe din sport.
 • Pariurile pe cote mărite pe piața „Marcator/Va înscrie” vor fi anulate dacă jucătorul pe care s-a pariat nu joacă la începutul partidei. Suma pariată în acest mod va fi returnată în contul jucătorului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea meciului Man City vs Man Utd la cote mărite

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult