1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Cotă 7.00 CFR Cluj, cota 51.00 Astra. Cine crezi că va câștiga?

Cotă 7.00 CFR Cluj, cota 51.00 Astra. Cine crezi că va câștiga?

victorpartan
victorpartan

2021-01-27 00:07:00

image Cotă 7.00 CFR Cluj, cota 51.00 Astra. Cine crezi că va câștiga?

CFR Cluj are teoretic un meci ușor în etapa a 19-a a Ligii I, pe 28 ianuarie, de la ora 20:00. Campioana trece printr-o perioadă bună, în timp ce Astra vine după 1-4 la Sf. Gheorghe și este amenințată cu excluderea din campionat, din cauza cazurilor de dopaj. Echipa antrenată de Edward Iordănescu are cota reală 1.50 să se impună, iar victoria oaspeților este cotată cu 6.75. Tu poți paria, însă, pe câștigătoarea meciului la cote de 7.00, respectiv 51.00. Pentru a beneficia de cotele mărite, trebuie doar să îți deschizi cont la această casă de pariuri online prin intermediul link-urilor speciale din articol și să mizezi 25RON pe bilet.

Atenție: poți profita atât de pe urma acestei oferte, cât și de pe urma pachetului standard de bun venit: 100% până la 1,000RON (deci această cotă mărită nu înlocuiește pachetul standard).

Deschide cont și pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului CFR Cluj vs Astra Giurgiu

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cotele speciale?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrați-vă”.
 2. Plasează un pariu premeci cu miza 25RON pe victoria lui CFR Cluj sau pe victoria Astrei Giurgiu în meciul din Liga I, care se joacă pe 28 ianuarie, de la ora 20:00.
 3. Miza va fi multiplicată conform cotei mărite. Vei primi ca bani cash câștigul calculat conform cotei normale de pe site (1.50 CFR Cluj sau 6.75 Astra), iar diferența până la cota mărită (7.00 CFR, 51.00 Astra) va fi creditată ca și fonduri extra. Ea trebuie rulată de 10 ori pe cote cumulate de minim 2.00 în maximum 60 de zile înainte de a putea solicita o retragere.

Exemplu: Pariezi 25RON pe victoria echipei din Cluj, iar pariul este câștigător. Vei primi 175RON(25x7.00), din care 37,5RON ca fonduri reale (25 X 1.75) și 137,5 (175 - 37,5) ca fonduri extra. Vei avea de rulat 1375RON pe cote de minim 2.00 înainte de a putea retrage fondurile.

Termeni și condiții ofertă cote mărite CFR Cluj vs Astra Giurgiu

 • Oferta este valabilă pentru primul pariu plasat de clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Oferta se cumulează cu bonusul de bun-venit (descoperă oferta aici)
 • Oferta este valabilă pentru o miză de 25RON plasată pe câștigătoarea meciului CFR Cluj vs Astra Giurgiu
 • Câștigul rezultat va fi creditat în contul jucătorului în termen de 72 de ore de la încheierea evenimentului.
 • Pentru a fi retras, câștigul suplimentar peste cota normală trebuie să fie pariat cel putin de 10 ori cu cote cumulate de minim 2.0, în maxim 60 de zile, numai pe piețe din sport.
 • Pariurile pe cote mărite pe piața „Marcator/Va înscrie” vor fi anulate dacă jucătorul pe care s-a pariat nu joacă la începutul partidei. Suma pariată în acest mod va fi returnată în contul jucătorului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului CFR Cluj vs Astra Giurgiu

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX