Pariază la o cotă de 60.00 pe victorie Real Madrid contra lui Ajax Amsterdam

2019-02-13 20:14:00 3,8k 0

Deținătoarea trofeului Ligii Campionilor, Real Madrid, joacă în deplasare cu Ajax Amsterdam, în optimile de finală ale competiției (13 februarie, ora 22:00). „Galacticii” trec printr-o perioadă excelentă, câștigând 6 din ultimele 7 meciuri în toate competițiile. Ultima victorie, cu 3-1, a fost repurtată chiar pe terenul rivalei Atletico Madrid. Dacă tu crezi că Realul va obține un nou succes, profită de oferta acestei case de pariuri online pentru noii clienți: deschide-ți cont prin intermediul link-urilor speciale de mai jos și poți paria pe „2” în meciul de la Amsterdam la o cotă mărită de 40.00!

Deschide cont și pariază pe victoria lui Real Madrid la o cotă mărită de 60.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNIE” 
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe victoria lui Real Madrid în meciul Ajax Amsterdam vs Real Madrid, din Liga Campionilor, care se joacă pe 13 februarie, de la ora 22:00.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria echipei oaspete și câștigi pariul. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 295RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 295RON pe o cotă de 1.60 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 177 RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cotă mărită Ajax Amsterdam vs Real Madrid

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe victoria lui Real Madrid. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 60.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria echipei spaniole în meciul Ajax Amsterdam vs Real Madrid și doar pentru o miză maximă de 5 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal. 
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe victoria lui Real Madrid la o cotă mărită de 60.00!

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult