1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Cotă 60.00 pentru un pariu pe victoria lui FC Barcelona contra Granadei

Cotă 60.00 pentru un pariu pe victoria lui FC Barcelona contra Granadei

victorpartan
victorpartan

2021-01-05 01:08:30

image Cotă 60.00 pentru un pariu pe victoria lui FC Barcelona contra Granadei

Victorioasă în ultimele două meciuri pe teren străin (1-0 cu Huesca și 3-0 cu Valladolid), FC Barcelona se deplasează la Granada pentru meciul din etapa a 18-a din LaLiga (9 ianuarie, ora 19:30). Messi și coechipierii săi nu au depus armele în lupta pentru titlu, deși este o distanță de zece puncte până la primul loc. Sezonul este lung, iar cele trei puncte din meciul de vineri sunt foarte importante. Dacă îți deschizi cont la această casă de pariuri online prin intermediul link-urilor speciale de mai jos, poți paria pe victoria vicecampioanei Spaniei la o cotă mărită de 40.00. Cota de care beneficiezi devine 60.00 (cotă Promo Plus), dacă mai plasezi un alt pariu de minim 50RON, pe alte meciuri din oferta sportivă. 

Deschide cont și pariază pe victoria lui FC Barcelona la cotă mărită!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „Z30N05
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe selecția „victorie FC Barcelona” în meciul cu Granada din LaLiga, care are loc pe 9 ianuarie, de la ora 19:30. Vei beneficia din oficiu de cota 40.00.
 4. Cota pentru selecția menționată devine 60.00 dacă plasezi și un alt bilet, pe alte meciuri, cu miza minimă 50RON și cota minimă 1.50 per selecție.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria lui FC Barcelona, plus 50RON pe FC Sevilla vs Real Sociedad (selecția având cota cel puțin 1.50). În acest caz, se ia în considerare cota 60.00. Dacă pariul pe succesul lui FC Barcelona este câștigător, primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 295RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 295RON pe o cotă de 1.60 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 177RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cotă mărită Granada vs FC Barcelona

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie FC Barcelona”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 40.00, sau 60.00 (dacă mizezi minim 50 RON pe un alt bilet cu alte meciuri, cota minimă eligibilă fiind 1.50 per selecție).
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria echipei oaspete în meciul Granada vs FC Barcelona pentru o miză maximă de 5RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu cash out nu contează la rulaj
 • Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de minim 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor generali ai agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe victoria lui FC Barcelona la cotă mărită!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+40.26
Câștigate
16
Pierdute
8

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX