1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Ai cota 60.00 pentru un prim pariu pe „ambele înscriu” în Italia vs Spania

Ai cota 60.00 pentru un prim pariu pe „ambele înscriu” în Italia vs Spania

victorpartan
victorpartan

2021-07-06 01:41:15

image Ai cota 60.00 pentru un prim pariu pe „ambele înscriu” în Italia vs Spania

Prima semifinală de la Euro 2020 le aduce față în față pe Italia și Spania (6 iulie, de la ora 22:00). Italia a marcat în toate partidele jucate la acest turneu final, în timp ce Spania a dat minim un gol în fiecare din ultimele patru meciuri. Ambele echipe au înscris și au primit gol în fazele eliminatorii, astfel că sunt șanse mari să vedem reușite în cele două porți și marți seară. În mod normal, cota pentru selecția „ambele echipe înscriu” este 1.83, dar tu poți paria pe aceeași selecție la o cotă de 60.00. Ca să profiți de cota mărită, trebuie doar să intri pe link-urile speciale din articol și să îți deschizi cont la această agenție de pariuri sportive online.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Accesează acum grupul de Telegram PariuriX!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Deschide cont și pariază la cotă mărită pe „ambele echipe înscriu” în Italia vs Spania

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNUH
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe selecția „ambele înscriu” în meciul Italia vs Spania, care are loc pe 6 iulie, de la ora 22:00, la Campionatul European de fotbal. Vei beneficia din oficiu de cota 60.00.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe selecția indicată, iar biletul este câștigător. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 295RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 295RON pe o cotă de 2.00 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 295RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cotă mărită Italia vs Spania

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „ambele înscriu”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 60.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe gol marcat de ambele echipe în Italia vs Spania pentru o miză maximă de 5RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu cash out nu contează la rulaj
 • Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de minim 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor generali ai agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază la cotă mărită pe „ambele echipe înscriu” în Italia vs Spania

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX