Cotă 6.00 Man City, cotă 56.00 Arsenal! Tu pe cine pariezi?

2019-02-02 19:51:00 1,5k 0

După înfrângerea din fața lui Newcastle, Manchester City trebuie să o bată pe Arsenal în meciul de pe 3 februarie (ora 18:30) pentru a nu pierde contactul cu liderul Liverpool. Man City este cea mai bună echipă din Premier League în clasamentul meciurilor de pe teren propriu, iar Arsenal e vulnerabilă în deplasare, dar asta nu înseamnă că e victimă sigură. Pentru o miză de 25RON, beneficiezi de cote mărite de 6.00, respectiv 56.00 pentru un pariu pe câștigătoarea derby-ului, dacă îți deschizi cont la această casă de pariuri online prin intermediul link-urilor de mai jos. 

Atenție: poți profita atât de pe urma acestei oferte, cât și de pe urma pachetului standard de bun venit : 100% până la 1,000RON (deci această cotă mărită nu înlocuiește pachetul standard).

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea meciului Man City vs Arsenal la cote mărite!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cotele speciale?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrați-vă”.
 2. Plasează un pariu premeci cu miza 25RON pe victoria lui Man City sau pe victoria lui Arsenal în meciul Man City vs Arsenal de duminică, 3 februarie, ora 18:30, din Premier League.
 3. Miza va fi multiplicată conform cotei mărite. Vei primi ca bani cash câștigul calculat conform cotei normale de pe site (1.27 Man City sau 8.50 Arsenal), iar diferența până la cota mărită (6.00 Man City, 56.00 Arsenal) va fi creditată ca și fonduri extra. Acestea trebuiesc rulate de 10 ori pe cote cumulate de minim 2.00 în maximum 60 de zile înainte de a putea solicita o retragere.

Exemplu: Pariezi 25RON pe victoria lui Arsenal, iar pariul este câștigător. Vei primi 1400RON(25x56.0) din care 212,5RON ca fonduri reale (25 X 8.50) și 1.187,5RON (1400-212,5) ca fonduri extra. Vei avea de rulat 11.875RON pe cote de minim 2.00 înainte de a putea retrage fondurile.

Termeni și condiții ofertă cote mărite Man City vs Arsenal

 • Oferta este valabilă pentru primul pariu plasat de clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul să fie single premeci.
 • Oferta se cumumează cu bonusul de bun-venit (descoperă oferta aici)
 • Oferta este valabilă pentru o miză de 25RON plasată pe meciul Man City vs Arsenal (3 februarie 2019, din Premier League).
 • Câștigul rezultat va fi creditat în contul jucătorului în termen de 72 de ore de la încheierea evenimentului.
 • Pentru a fi retras, câștigul suplimentar peste cota normală trebuie să fie pariat cel putin de 10 ori cu cote cumulate de minim 2.0, în maxim 60 de zile, numai pe piețe din sport.
 • Pariurile pe cote mărite pe piața „Marcator/Va înscrie” vor fi anulate dacă jucătorul pe care s-a pariat nu joacă la începutul partidei. Suma pariată în acest mod va fi returnată în contul jucătorului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea meciului Man City vs Arsenal la cote mărite!

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult