Pariază la o cotă mărită de 55.00 pe victoria lui FCSB în meciul cu Astra

Plecarea lui Bogdan Andone poate reprezenta un șoc pozitiv pentru FCSB, înaintea confruntării cu Astra Giurgiu. Meciul din etapa a 4-a a Ligii I are loc pe 5 august, de la 21:00, iar „roș-albaștrii” sunt favoriți, în ciuda contextului dificil. Clienții noi ai acestei agenții de pariuri sportive online pot paria la o cotă mărită de 55.00 pe victoria echipei oaspete, în locul celei reale de 1.80. Ca să beneficiezi și tu de ofertă, intră pe link-urile speciale de mai jos și deschide cont. Sunt mulți bani în joc!

Deschide cont și pariază pe victoria lui FCSB la o cotă mărită de 55.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNLP
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe selecția „victorie FCSB” în meciul cu Astra Giurgiu, din Liga I, care are loc pe 5 august, de la ora 21:00.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria lui FCSB, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 270RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 270RON pe o cotă de 1.70 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 189 RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cotă mărită Astra Giurgiu vs FCSB

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie FCSB”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 55.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria lui FCSB în meciul Astra Giurgiu vs FCSB și doar pentru o miză maximă de 5RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe victoria lui FCSB la o cotă mărită de 55.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!