Ai cota 50.00 pentru un pariu pe total goluri în Real Madrid vs Sevilla

570 0

Real Madrid a învins-o pe Betis grație unui gol marcat pe final și are un moral bun înaintea derby-ului cu FC Sevilla, care se joacă pe 19 ianuarie, de la ora 15:15, în LaLiga. În 15 din ultimele 16 confruntări directe dintre Real și Sevilla s-au înscris minim trei goluri. Dacă îți deschizi cont la această agenție de pariuri sportive online prin intermediul link-urilor de mai jos, poți paria pe selecția „peste/sub 2.5 goluri” în meciul de la Madrid la o cotă mărită de 50.00, în locul cotelor reale de 1.45, respectiv 2.60. Să fie spectacol!

Deschide cont și pariază pe total goluri în Real Madrid vs FC Sevilla la o cotă mărită de 50.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum obțin cota mărită de 50.00?

  1. Intră pe site prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și apasă pe ”înregistrează-te” 
  2. Alege să pariezi pe total goluri „peste/sub 2.5 goluri” în meciul Real Madrid vs FC Sevilla, care se joacă sâmbătă, 19 ianuarie 2019, de la ora 15:15, în LaLiga. (miză maximă 4RON)
  3. Dacă pariul plasat de tine este câștigător, primești sub formă de cash câștigurile, iar restul sub formă de ”FreeBet”

Exemplu: Pariezi 4RON pe selecția „peste 2.5 goluri”, la o cotă reală de 1.45. Dacă pariul este câștigător, primești 5,8RON cash și alți 194,2RON (50.00 x 4 - 5,8) sub formă de FreeBet.

Termeni și condiții cotă mărită

  • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
  • Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să depui cel puțin 40RON  
  • O dată ce optezi pentru această ofertă, trebuie să știi că nu vei mai putea beneficia de ofertele de bun venit ale respectivei case de pariuri.
  • Miza maximă acceptată este de 4RON 
  • Freebet-ul poate fi folosit pentru orice pariu, în termen de 3 zile de la creditare, iar câștigurile provenite ulterior o să-ți fie transferate în contul propriu în bani reali. Vei primi doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un FREEBET accesează ACEST LINK. 
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe total goluri în Real Madrid vs FC Sevilla la o cotă mărită de 50.00!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi