Pariază la o cotă de 50.00 pe victoria României în meciul cu Suedia

Naționala de fotbal a României joacă în Suedia pe 23 martie (de la ora 19:00), primul meci din campania de calificare la turneul final al Euro 2020. Cosmin Contra a întinerit echipa și și-a făcut strategia astfel încât să plece cu trei puncte valoroase de la Stockholm. Suedezii nu reprezintă chiar o sperietoare. Dacă vrei să mizezi pe victoria „tricolorilor”, poți profita de oferta acestei case de pariuri online, prin care clienții noi beneficiază de o cotă mărită de 50.00 pentru un pariu pe „2” solist. Beneficiezi de această ofertă dacă îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale de mai jos.

Deschide cont și pariază pe victoria României la o cotă mărită de 50.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum obțin cota mărită de 50.00?

  1. Intră pe site prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și apasă pe ”înregistrează-te” 
  2. Alege să plasezi un pariu pe victoria României în meciul Suedia vs România, care se joacă miercuri, 23 martie 2019, de la ora 19:00, în preliminariile Euro 2020. (miză maximă 4RON)
  3. Dacă pariul plasat de tine este câștigător, primești sub formă de cash câștigurile, iar restul sub formă de ”FreeBet”

Exemplu: Pariezi 4RON pe victoria „tricolorilor”, la o cotă reală de 5.00. Dacă pariul este câștigător, primești 20RON cash și alți 180RON (50.00 x 4 - 20) sub formă de FreeBet.

Termeni și condiții cotă mărită Suedia vs România

  • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
  • Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să depui cel puțin 40RON  
  • O dată ce optezi pentru această ofertă, trebuie să știi că nu vei mai putea beneficia de ofertele de bun venit ale respectivei case de pariuri.
  • Miza maximă acceptată este de 4RON 
  • Freebet-ul poate fi folosit pentru orice pariu, în termen de 3 zile de la creditare, iar câștigurile provenite ulterior o să-ți fie transferate în contul propriu în bani reali. Vei primi doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un FREEBET accesează ACEST LINK
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe victoria României la o cotă mărită de 50.00

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!