Ai cotă 50.00 pentru un pariu pe victoria României în meciul cu Lituania

1,2k 0

Deși se joacă fără spectatori, elevii lui Cosmin Contra sunt favoriți să câștige confruntarea cu Lituania, din Liga Națiunilor. Naționala României a jucat bine în ultimele partide, chiar și egalul (0-0) cu Serbia de acasă putând fi considerat un succes, în contextul în care ai noștri au jucat în inferioritate numerică o bună parte din meci. Dacă îți deschizi cont la această casă de pariuri online, poți miza la o cotă specială de 50.00 pe victoria „tricolorilor” în partida care se joacă pe 17 noiembrie, de la ora 21:45. Intră pe link-urile din acest articol și profită de ofertă!

Pariază pe victoria României la o cotă mărită de 50.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum obțin cota mărită de 50.00?

  1. Intră pe site prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și apasă pe ”înregistrează-te” 
  2. Alege să pariezi pe selecția „1” în meciul România vs Lituania, care se joacă sâmbătă, 17 noiembrie 2018, de la ora 21:45, în Liga Națiunilor. (miză maximă 4RON)
  3. Dacă pariul plasat de tine este câștigător, primești sub formă de cash câștigurile, iar restul sub formă de ”FreeBet”

Exemplu: Pariezi 4RON pe „victorie România”, la o cotă reală de 1.30. Dacă pariul este câștigător, primești 5,2 RON cash și alți 194,8RON (50.00 x 4 - 5,2) sub formă de FreeBet.

Termeni și condiții cotă mărită

  • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
  • Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să depui cel puțin 40RON  
  • O dată ce optezi pentru această ofertă, trebuie să știi că nu vei mai putea beneficia de ofertele de bun venit ale respectivei case de pariuri.
  • Miza maximă acceptată este de 4RON 
  • Freebet-ul poate fi folosit pentru orice pariu, în termen de 3 zile de la creditare, iar câștigurile provenite ulterior o să-ți fie transferate în contul propriu în bani reali. Vei primi doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un FREEBET accesează ACEST LINK
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Pariază pe victoria României la o cotă mărită de 50.00!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi