Pariază la cota 50.00 pe 1, X sau 2 în Tottenham vs Liverpool

2019-05-30 10:07:00 1,4k 0

Nu mai sunt multe zile până la finala Ligii Campionilor. Pe 1 iunie, de la ora 22:00, Tottenham și Liverpool își dispută cel mai prestigios trofeu intercluburi din Europa. Nu există o favorită clară, fiecare echipă având atuurile sale. Fie că vrei să mizezi pe „1”, pe „X” sau pe „2”, dacă îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale de mai jos la această casă de pariuri online, beneficiezi de o cotă mărită de 50.00. Bucură-te de fotbal și câștigă mai mulți bani!

Deschide cont și pariază pe Tottenham vs Liverpool la o cotă mărită de 50.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum obțin cota mărită de 50.00?

  1. Intră pe site prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și apasă pe ”înregistrează-te” 
  2. Alege să plasezi un pariu pe piața „Rezultat final 1X2” (după 90 de minute) în meciul Tottenham vs Liverpool, care se joacă sâmbătă, 1 iunie 2019, de la ora 22:00, în Liga Campionilor. (miză maximă 4RON)
  3. Dacă pariul plasat de tine este câștigător, primești sub formă de cash câștigurile, iar restul sub formă de ”FreeBet”

Exemplu: Pariezi 4RON pe victoria lui Tottenham, la o cotă reală de 2.50. Dacă pariul este câștigător, primești 10RON cash și alți 190RON (50.00 x 4 - 10) sub formă de FreeBet.

Termeni și condiții cotă mărită Tottenham vs Liverpool

  • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
  • Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să depui cel puțin 40RON  
  • O dată ce optezi pentru această ofertă, trebuie să știi că nu vei mai putea beneficia de ofertele de bun venit ale respectivei case de pariuri.
  • Miza maximă acceptată este de 4RON 
  • Freebet-ul poate fi folosit pentru orice pariu, în termen de 3 zile de la creditare, iar câștigurile provenite ulterior o să-ți fie transferate în contul propriu în bani reali. Vei primi doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un FREEBET accesează ACEST LINK
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe Tottenham vs Liverpool la o cotă mărită de 50.00!

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult