Pariază la cota 50.00 pe 1, X sau 2 în Tottenham vs Liverpool

772 0

Nu mai sunt multe zile până la finala Ligii Campionilor. Pe 1 iunie, de la ora 22:00, Tottenham și Liverpool își dispută cel mai prestigios trofeu intercluburi din Europa. Nu există o favorită clară, fiecare echipă având atuurile sale. Fie că vrei să mizezi pe „1”, pe „X” sau pe „2”, dacă îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale de mai jos la această casă de pariuri online, beneficiezi de o cotă mărită de 50.00. Bucură-te de fotbal și câștigă mai mulți bani!

Deschide cont și pariază pe Tottenham vs Liverpool la o cotă mărită de 50.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum obțin cota mărită de 50.00?

  1. Intră pe site prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și apasă pe ”înregistrează-te” 
  2. Alege să plasezi un pariu pe piața „Rezultat final 1X2” (după 90 de minute) în meciul Tottenham vs Liverpool, care se joacă sâmbătă, 1 iunie 2019, de la ora 22:00, în Liga Campionilor. (miză maximă 4RON)
  3. Dacă pariul plasat de tine este câștigător, primești sub formă de cash câștigurile, iar restul sub formă de ”FreeBet”

Exemplu: Pariezi 4RON pe victoria lui Tottenham, la o cotă reală de 2.50. Dacă pariul este câștigător, primești 10RON cash și alți 190RON (50.00 x 4 - 10) sub formă de FreeBet.

Termeni și condiții cotă mărită Tottenham vs Liverpool

  • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
  • Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să depui cel puțin 40RON  
  • O dată ce optezi pentru această ofertă, trebuie să știi că nu vei mai putea beneficia de ofertele de bun venit ale respectivei case de pariuri.
  • Miza maximă acceptată este de 4RON 
  • Freebet-ul poate fi folosit pentru orice pariu, în termen de 3 zile de la creditare, iar câștigurile provenite ulterior o să-ți fie transferate în contul propriu în bani reali. Vei primi doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un FREEBET accesează ACEST LINK
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe Tottenham vs Liverpool la o cotă mărită de 50.00!