1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Pariază la o cotă de 50.00 pe total goluri în PSG vs Man Utd

Pariază la o cotă de 50.00 pe total goluri în PSG vs Man Utd

victorpartan
victorpartan

2019-03-06 10:17:00

image Pariază la o cotă de 50.00 pe total goluri în PSG vs Man Utd

După 0-2 pe teren propriu, Manchester United nu are altă opțiune decât să atace pe terenul lui PSG, în manșa secundă din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, de miercuri, 6 martie, de la ora 22:00. Ar trebui să vedem o confruntare cu multe goluri, iar tu poți paria pe selecția „peste/sub 2.5 goluri” în meciul de la Paris la o cotă specială de 50.00. Tot ce trebuie să faci este să îți deschizi cont la această agenție de pariuri online prin intermediul link-urilor de mai jos.

Deschide cont și pariază pe total goluri în PSG vs Man Utd la o cotă mărită de 50.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum obțin cota mărită de 50.00?

 1. Intră pe site prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și apasă pe ”înregistrează-te” 
 2. Alege să pariezi pe selecția „peste/sub 2.5 goluri” în meciul PSG vs Man Utd, care se joacă miercuri, 6 martie 2019, de la ora 22:00, în Liga Campionilor. (miză maximă 4RON)
 3. Dacă pariul plasat de tine este câștigător, primești sub formă de cash câștigurile, iar restul sub formă de ”FreeBet”

Exemplu: Pariezi 4RON pe selecția „peste 2.5 goluri”, la o cotă reală de 1.60. Dacă pariul este câștigător, primești 6,4RON cash și alți 193,6RON (50.00 x 4 - 6,4) sub formă de FreeBet.

Termeni și condiții cotă mărită PSG vs Manchester United

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să depui cel puțin 40RON  
 • O dată ce optezi pentru această ofertă, trebuie să știi că nu vei mai putea beneficia de ofertele de bun venit ale respectivei case de pariuri.
 • Miza maximă acceptată este de 4RON 
 • Freebet-ul poate fi folosit pentru orice pariu, în termen de 3 zile de la creditare, iar câștigurile provenite ulterior o să-ți fie transferate în contul propriu în bani reali. Vei primi doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un FREEBET accesează ACEST LINK. 
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe total goluri în PSG vs Man Utd la o cotă mărită de 50.00!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX