Pariază la o cotă de 50.00 pe total goluri în PSG vs Man Utd

511 0

După 0-2 pe teren propriu, Manchester United nu are altă opțiune decât să atace pe terenul lui PSG, în manșa secundă din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, de miercuri, 6 martie, de la ora 22:00. Ar trebui să vedem o confruntare cu multe goluri, iar tu poți paria pe selecția „peste/sub 2.5 goluri” în meciul de la Paris la o cotă specială de 50.00. Tot ce trebuie să faci este să îți deschizi cont la această agenție de pariuri online prin intermediul link-urilor de mai jos.

Deschide cont și pariază pe total goluri în PSG vs Man Utd la o cotă mărită de 50.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum obțin cota mărită de 50.00?

  1. Intră pe site prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și apasă pe ”înregistrează-te” 
  2. Alege să pariezi pe selecția „peste/sub 2.5 goluri” în meciul PSG vs Man Utd, care se joacă miercuri, 6 martie 2019, de la ora 22:00, în Liga Campionilor. (miză maximă 4RON)
  3. Dacă pariul plasat de tine este câștigător, primești sub formă de cash câștigurile, iar restul sub formă de ”FreeBet”

Exemplu: Pariezi 4RON pe selecția „peste 2.5 goluri”, la o cotă reală de 1.60. Dacă pariul este câștigător, primești 6,4RON cash și alți 193,6RON (50.00 x 4 - 6,4) sub formă de FreeBet.

Termeni și condiții cotă mărită PSG vs Manchester United

  • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
  • Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să depui cel puțin 40RON  
  • O dată ce optezi pentru această ofertă, trebuie să știi că nu vei mai putea beneficia de ofertele de bun venit ale respectivei case de pariuri.
  • Miza maximă acceptată este de 4RON 
  • Freebet-ul poate fi folosit pentru orice pariu, în termen de 3 zile de la creditare, iar câștigurile provenite ulterior o să-ți fie transferate în contul propriu în bani reali. Vei primi doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un FREEBET accesează ACEST LINK. 
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe total goluri în PSG vs Man Utd la o cotă mărită de 50.00!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi