Pariază pe o cotă 50.00 că România înscrie în Muntenegru

2018-11-19 12:00:00 2,2k 0

România termină campania din faza grupelor Ligii Națiunilor cu un meci în Muntenegru (20 noiembrie, ora 21:45), împotriva reprezentativei țării gazdă. „Tricolorii” au înscris câte două goluri în partidele jucate în deplasare în competiție (2-1 cu Lituania și 2-2 cu Serbia), astfel că este foarte interesantă oferta acestei case de pariuri online, prin care poți paria la o cotă de 50.00 pe un gol înscris de ai noștri în poarta muntenegrenilor. Pentru a beneficia de respectiva ofertă, trebuie doar să îți deschizi cont prin link-urile speciale de mai jos. 

Pariază pe gol marcat România la o cotă mărită de 50.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum obțin cota mărită de 50.00?

  1. Intră pe site prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și apasă pe ”înregistrează-te” 
  2. Alege să pariezi pe selecția „peste 0.5 goluri România” în meciul Muntenegru vs România, care se joacă marți, 20 noiembrie 2018, de la ora 21:45, în Liga Națiunilor. (miză maximă 4RON)
  3. Dacă pariul plasat de tine este câștigător, primești sub formă de cash câștigurile, iar restul sub formă de ”FreeBet”

Exemplu: Pariezi 4RON pe gol marcat România, la o cotă reală de 1.50. Dacă pariul este câștigător, primești 6 RON cash și alți 194RON (50.00 x 4 - 6) sub formă de FreeBet.

Termeni și condiții cotă mărită

  • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
  • Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să depui cel puțin 40RON  
  • O dată ce optezi pentru această ofertă, trebuie să știi că nu vei mai putea beneficia de ofertele de bun venit ale respectivei case de pariuri.
  • Miza maximă acceptată este de 4RON 
  • Freebet-ul poate fi folosit pentru orice pariu, în termen de 3 zile de la creditare, iar câștigurile provenite ulterior o să-ți fie transferate în contul propriu în bani reali. Vei primi doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un FREEBET accesează ACEST LINK. 
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Pariază pe gol marcat România la o cotă mărită de 50.00!

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult