Pariază pe o cotă 50.00 că România înscrie în Muntenegru

1,1k 0

România termină campania din faza grupelor Ligii Națiunilor cu un meci în Muntenegru (20 noiembrie, ora 21:45), împotriva reprezentativei țării gazdă. „Tricolorii” au înscris câte două goluri în partidele jucate în deplasare în competiție (2-1 cu Lituania și 2-2 cu Serbia), astfel că este foarte interesantă oferta acestei case de pariuri online, prin care poți paria la o cotă de 50.00 pe un gol înscris de ai noștri în poarta muntenegrenilor. Pentru a beneficia de respectiva ofertă, trebuie doar să îți deschizi cont prin link-urile speciale de mai jos. 

Pariază pe gol marcat România la o cotă mărită de 50.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum obțin cota mărită de 50.00?

  1. Intră pe site prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și apasă pe ”înregistrează-te” 
  2. Alege să pariezi pe selecția „peste 0.5 goluri România” în meciul Muntenegru vs România, care se joacă marți, 20 noiembrie 2018, de la ora 21:45, în Liga Națiunilor. (miză maximă 4RON)
  3. Dacă pariul plasat de tine este câștigător, primești sub formă de cash câștigurile, iar restul sub formă de ”FreeBet”

Exemplu: Pariezi 4RON pe gol marcat România, la o cotă reală de 1.50. Dacă pariul este câștigător, primești 6 RON cash și alți 194RON (50.00 x 4 - 6) sub formă de FreeBet.

Termeni și condiții cotă mărită

  • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
  • Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să depui cel puțin 40RON  
  • O dată ce optezi pentru această ofertă, trebuie să știi că nu vei mai putea beneficia de ofertele de bun venit ale respectivei case de pariuri.
  • Miza maximă acceptată este de 4RON 
  • Freebet-ul poate fi folosit pentru orice pariu, în termen de 3 zile de la creditare, iar câștigurile provenite ulterior o să-ți fie transferate în contul propriu în bani reali. Vei primi doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un FREEBET accesează ACEST LINK. 
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Pariază pe gol marcat România la o cotă mărită de 50.00!