Cotă 50.00 pentru un pariu pe total goluri în FC Botoșani vs CFR Cluj

681 0

CFR Cluj, liderul Ligii I, are meci greu la Botoșani în prima etapă a returului sezonului regulat (3 noiembrie, ora 21.00). Echipa din Gruia nu a mai câștigat de două sezoane pe terenul botoșănenilor, de aceea poate ar fi mai indicat un pariu pe selecția „peste/sub 2.5 goluri”, pe care poți miza la o cotă mărită de 50.00 grație ofertei acestei agenții de pariuri sportive online. Tot ce trebuie să faci pentru a benedicia de ea este să îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale de mai jos.

Pariază pe total goluri în FC Botoșani vs CFR Cluj la o cotă mărită de 50.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum obțin cota mărită de 50.00?

  1. Intră pe site prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și apasă pe ”înregistrează-te” 
  2. Alege să pariezi pe selecția „peste/sub 2.5 goluri” în meciul FC Botoșani vs CFR Cluj, care se joacă sâmbătă, 3 noiembrie 2018, de la ora 21:00, în Liga I. (miză maximă 4RON)
  3. Dacă pariul plasat de tine este câștigător, primești sub formă de cash câștigurile, iar restul sub formă de ”FreeBet”

Exemplu: Pariezi 4RON pe „sub 2.5 goluri”, la o cotă reală de 1.60. Dacă pariul este câștigător, primești 6,4 RON cash și alți 193,6RON (50.00 x 4 - 6,4) sub formă de FreeBet.

Termeni și condiții cotă mărită

  • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
  • Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să depui cel puțin 40RON  
  • O dată ce optezi pentru această ofertă, trebuie să știi că nu vei mai putea beneficia de ofertele de bun venit ale respectivei case de pariuri.
  • Miza maximă acceptată este de 4RON 
  • Freebet-ul poate fi folosit pentru orice pariu, în termen de 3 zile de la creditare, iar câștigurile provenite ulterior o să-ți fie transferate în contul propriu în bani reali. Vei primi doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un FREEBET accesează ACEST LINK. 
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Pariază pe total goluri în FC Botoșani vs CFR Cluj la o cotă mărită de 50.00!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi