Cotă 50.00 pentru un pariu pe total goluri în FC Botoșani vs CFR Cluj

2018-11-01 13:28:50 1,2k 0

CFR Cluj, liderul Ligii I, are meci greu la Botoșani în prima etapă a returului sezonului regulat (3 noiembrie, ora 21.00). Echipa din Gruia nu a mai câștigat de două sezoane pe terenul botoșănenilor, de aceea poate ar fi mai indicat un pariu pe selecția „peste/sub 2.5 goluri”, pe care poți miza la o cotă mărită de 50.00 grație ofertei acestei agenții de pariuri sportive online. Tot ce trebuie să faci pentru a benedicia de ea este să îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale de mai jos.

Pariază pe total goluri în FC Botoșani vs CFR Cluj la o cotă mărită de 50.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum obțin cota mărită de 50.00?

  1. Intră pe site prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și apasă pe ”înregistrează-te” 
  2. Alege să pariezi pe selecția „peste/sub 2.5 goluri” în meciul FC Botoșani vs CFR Cluj, care se joacă sâmbătă, 3 noiembrie 2018, de la ora 21:00, în Liga I. (miză maximă 4RON)
  3. Dacă pariul plasat de tine este câștigător, primești sub formă de cash câștigurile, iar restul sub formă de ”FreeBet”

Exemplu: Pariezi 4RON pe „sub 2.5 goluri”, la o cotă reală de 1.60. Dacă pariul este câștigător, primești 6,4 RON cash și alți 193,6RON (50.00 x 4 - 6,4) sub formă de FreeBet.

Termeni și condiții cotă mărită

  • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
  • Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să depui cel puțin 40RON  
  • O dată ce optezi pentru această ofertă, trebuie să știi că nu vei mai putea beneficia de ofertele de bun venit ale respectivei case de pariuri.
  • Miza maximă acceptată este de 4RON 
  • Freebet-ul poate fi folosit pentru orice pariu, în termen de 3 zile de la creditare, iar câștigurile provenite ulterior o să-ți fie transferate în contul propriu în bani reali. Vei primi doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un FREEBET accesează ACEST LINK. 
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Pariază pe total goluri în FC Botoșani vs CFR Cluj la o cotă mărită de 50.00!

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult