Cotă 50.00 pentru un pariu pe rezultat final în Norvegia vs România

3,5k 0

Naționala de fotbal a României continuă campania de calificare la Euro 2020 cu un meci în deplasare, contra reprezentativei similare a Norvegiei, pe 7 iunie, de la ora 21:45. „Tricolorii” sunt pe locul 3 în Grupa F, cu 3 puncte, în timp ce scandinavii sunt pe locul 5, cu un singur punct din două partide. Această casă de pariuri online are o ofertă pentru clienții noi, care pot paria la o cotă mărită de 50.00 pe oricare selecție din piața „Rezultat final 1X2”. Pentru a beneficia de respectiva ofertă, trebuie doar să îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale din articol.

Deschide cont și pariază pe Norvegia vs România la o cotă mărită de 50.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum obțin cota mărită de 50.00?

  1. Intră pe site prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și apasă pe ”înregistrează-te” 
  2. Alege să plasezi un pariu pe piața „Rezultat final 1X2” în meciul Norvegia vs România, care se joacă vineri, 7 iunie 2019, de la ora 21:45, în preliminariile Euro 2020. (miză maximă 4RON)
  3. Dacă pariul plasat de tine este câștigător, primești sub formă de cash câștigurile, iar restul sub formă de ”FreeBet”

Exemplu: Pariezi 4RON pe egal, la o cotă reală de 3.30. Dacă pariul este câștigător, primești 13,2RON cash și alți 186,8RON (50.00 x 4 - 13,2) sub formă de FreeBet.

Termeni și condiții cotă mărită Norvegia vs România

  • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
  • Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să depui cel puțin 40RON  
  • O dată ce optezi pentru această ofertă, trebuie să știi că nu vei mai putea beneficia de ofertele de bun venit ale respectivei case de pariuri.
  • Miza maximă acceptată este de 4RON 
  • Freebet-ul poate fi folosit pentru orice pariu, în termen de 3 zile de la creditare, iar câștigurile provenite ulterior o să-ți fie transferate în contul propriu în bani reali. Vei primi doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un FREEBET accesează ACEST LINK
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe Norvegia vs România la o cotă mărită de 50.00