Pariază la o cotă de 50.00 pe total goluri în Man Utd vs PSG

684 0

Manchester United și PSG se înfruntă în prima manșă din optimile de finală ale Ligii Campionilor pe 12 februarie, de la ora 22:00. Tipsterii se așteaptă la un meci cu goluri, având în vedere spiritul ofensiv al lui Man Utd și statistica partidelor disputate în acest sezon de PSG: campioana Franței a înscris și a primit gol în toate cele 6 întâlniri din faza grupelor! La această casă de pariuri online, clienții noi au oportunitatea de a paria pe selecția „peste/sub 2.5 goluri” la o cotă mărită de 50.00. Pentru a beneficia de ofertă, trebuie doar să îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale din articol.

Deschide cont și pariază pe total goluri Man Utd vs PSG la o cotă mărită de 50.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum obțin cota mărită de 50.00?

  1. Intră pe site prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și apasă pe ”înregistrează-te” 
  2. Alege să pariezi pe selecția „peste/sub 2.5 goluri” în meciul Manchester United vs PSG, care se joacă marți, 12 februarie 2019, de la ora 22:00, în Liga Campionilor. (miză maximă 4RON)
  3. Dacă pariul plasat de tine este câștigător, primești sub formă de cash câștigurile, iar restul sub formă de ”FreeBet”

Exemplu: Pariezi 4RON pe selecția „peste 2.5 goluri”, la o cotă reală de 1.70. Dacă pariul este câștigător, primești 6,8RON cash și alți 193,2RON (50.00 x 4 - 6,8) sub formă de FreeBet.

Termeni și condiții cotă mărită

  • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
  • Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să depui cel puțin 40RON  
  • O dată ce optezi pentru această ofertă, trebuie să știi că nu vei mai putea beneficia de ofertele de bun venit ale respectivei case de pariuri.
  • Miza maximă acceptată este de 4RON 
  • Freebet-ul poate fi folosit pentru orice pariu, în termen de 3 zile de la creditare, iar câștigurile provenite ulterior o să-ți fie transferate în contul propriu în bani reali. Vei primi doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un FREEBET accesează ACEST LINK. 
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe total goluri Man Utd vs PSG la o cotă mărită de 50.00!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi