Cotă 50.00 pentru un pariu pe „total goluri” în Liverpool vs Bayern Munchen

416 0

Liverpool vs Bayern Munchen se joacă în optimile de finală ale Ligii Campionilor, dar este un meci care se putea juca la fel de bine și în finală. Echipa engleză a marcat în 5 din cele 6 meciuri jucate în faza grupelor, în timp ce în ultimele două partide jucate de bavarezi în această competiție s-au înscris câte șase goluri. Dacă vrei să pariezi pe „peste/sub 2.5 goluri”, profită de oferta acestei agenții de pariuri sportive online, prin care poți miza pe respectiva selecție la o cotă 50.00. Pentru a beneficia de ofertă, trebuie doar să îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale de mai jos.

Deschide cont și pariază pe total goluri în Liverpool vs Bayern Munchen la o cotă mărită de 50.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum obțin cota mărită de 50.00?

  1. Intră pe site prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și apasă pe ”înregistrează-te” 
  2. Alege să pariezi pe selecția „peste/sub 2.5 goluri” în meciul Liverpool vs Bayern Munchen, care se joacă marți, 19 februarie 2019, de la ora 22:00, în Liga Campionilor. (miză maximă 4RON)
  3. Dacă pariul plasat de tine este câștigător, primești sub formă de cash câștigurile, iar restul sub formă de ”FreeBet”

Exemplu: Pariezi 4RON pe selecția „peste 2.5 goluri”, la o cotă reală de 1.60. Dacă pariul este câștigător, primești 6,4RON cash și alți 193,6RON (50.00 x 4 - 6,4) sub formă de FreeBet.

Termeni și condiții cotă mărită Liverpool vs Bayern Munchen

  • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
  • Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să depui cel puțin 40RON  
  • O dată ce optezi pentru această ofertă, trebuie să știi că nu vei mai putea beneficia de ofertele de bun venit ale respectivei case de pariuri.
  • Miza maximă acceptată este de 4RON 
  • Freebet-ul poate fi folosit pentru orice pariu, în termen de 3 zile de la creditare, iar câștigurile provenite ulterior o să-ți fie transferate în contul propriu în bani reali. Vei primi doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un FREEBET accesează ACEST LINK. 
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe total goluri în Liverpool vs Bayern Munchen la o cotă mărită de 50.00!