1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Ai cota 50.00 pentru un pariu pe victoria Simonei Halep contra lui Venus Williams

Ai cota 50.00 pentru un pariu pe victoria Simonei Halep contra lui Venus Williams

victorpartan
victorpartan

2019-01-17 15:56:56

image Ai cota 50.00 pentru un pariu pe victoria Simonei Halep contra lui Venus Williams

Simona Halep (27 de ani, locul 1 WTA) a trecut și de al doilea hop la Australian Open, învingând-o în trei seturi pe Sofia Kenin. În turul al treilea, românca va da piept cu Venus Williams (38 de ani, 36 WTA) pe 19 ianuarie, de la zece dimineața (ora României). Venus conduce cu 3-2 la întâlniri directe câștigate, dar Simona este favorită în meciul de la Melbourne. Poți paria pe triumful ei la o cotă mărită de 50.00 (în locul celei reale de 1.47), dacă îți deschizi cont la această agenție de pariuri sportive online prin link-urile speciale de mai jos.

Deschide cont și pariază pe victoria Simonei Halep la o cotă mărită de 50.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZSAN16” 
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe victoria Simonei Halep în meciul cu Venus Williams, de la Australian Open, care se joacă pe 19 ianuarie, în jurul orei 10:00 (ora României)

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria sportivei noastre, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 245RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 245RON pe o cotă de 1.80 (poți pe orice cotă peste 1.20) și câștigi pariul. Vei primi 196RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cotă mărită Simona Halep vs Venus Williams

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie Simona Halep”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 50.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria Simonei Halep în meciul Simona Halep vs Venus Williams și doar pentru o miză maximă de 5 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal. 
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe victoria Simonei Halep la o cotă mărită de 50.00!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX