Ai cota 50.00 pentru un pariu pe câștigătoarea meciului FCSB vs Hermannstadt

2019-02-06 23:22:39 1,1k 0

După startul fals de la Călărași, unde a remizat (1-1) cu Dunărea, Mihai Teja are ocazia să își ia revanșa față de fani contra lui FC Hermannstadt, pe 11 februarie (ora 20:00). Teoretic, „roș-albaștrii” sunt favoriți, dar practic se poate întâmpla orice. Poți paria pe 1, X sau 2 în meciul de la Arena Națională la o cotă mărită de 50.00 dacă îți deschizi cont la această agenție de pariuri sportive online. Accesează link-urile speciale de mai jos și profită de ofertă!

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea meciului FCSB vs Hermannstadt la o cotă mărită de 50.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum obțin cota mărită de 50.00?

  1. Intră pe site prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și apasă pe ”înregistrează-te” 
  2. Alege să pariezi pe 1, X sau 2 în meciul FCSB vs FC Hermannstadt, care se joacă luni, 11 februarie 2019, de la ora 20:00, în Liga I. (miză maximă 4RON)
  3. Dacă pariul plasat de tine este câștigător, primești sub formă de cash câștigurile, iar restul sub formă de ”FreeBet”

Exemplu: Pariezi 4RON pe victoria lui FCSB, la o cotă reală de 1.45. Dacă pariul este câștigător, primești 5,8RON cash și alți 194,2RON (50.00 x 4 - 5,8) sub formă de FreeBet.

Termeni și condiții cotă mărită

  • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
  • Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să depui cel puțin 40RON  
  • O dată ce optezi pentru această ofertă, trebuie să știi că nu vei mai putea beneficia de ofertele de bun venit ale respectivei case de pariuri.
  • Miza maximă acceptată este de 4RON 
  • Freebet-ul poate fi folosit pentru orice pariu, în termen de 3 zile de la creditare, iar câștigurile provenite ulterior o să-ți fie transferate în contul propriu în bani reali. Vei primi doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un FREEBET accesează ACEST LINK. 
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea meciului FCSB vs Hermannstadt la o cotă mărită de 50.00!

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult