Pariază la o cotă de 50.00 pe câștigătoarea meciului FCSB vs U Craiova

498 0

FCSB și U Craiova sunt la egalitate de puncte înaintea meciului direct de pe Arena Națională, care se joacă pe 24 februarie, de la ora 20:00. Este o confruntare echilibrată, în care se poate întâmpla orice. Dacă vrei să pariezi pe rezultat final, profită de oferta acestei case de pariuri online pentru clienții noi: dacă îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale de mai jos, poți paria pe 1, X sau 2 la o cotă mărită de 50.00!

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea meciului FCSB vs U Craiova la o cotă mărită de 50.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum obțin cota mărită de 50.00?

  1. Intră pe site prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și apasă pe ”înregistrează-te” 
  2. Alege să pariezi pe câștigătoarea meciului FCSB vs U Craiova, care se joacă duminică, 24 februarie 2019, de la ora 20:00, în Liga I. (miză maximă 4RON)
  3. Dacă pariul plasat de tine este câștigător, primești sub formă de cash câștigurile, iar restul sub formă de ”FreeBet”

Exemplu: Pariezi 4RON pe victoria lui FCSB, la o cotă reală de 2.10. Dacă pariul este câștigător, primești 8,4RON cash și alți 191,6RON (50.00 x 4 - 8,4) sub formă de FreeBet.

Termeni și condiții cotă mărită FCSB vs U Craiova

  • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
  • Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să depui cel puțin 40RON  
  • O dată ce optezi pentru această ofertă, trebuie să știi că nu vei mai putea beneficia de ofertele de bun venit ale respectivei case de pariuri.
  • Miza maximă acceptată este de 4RON 
  • Freebet-ul poate fi folosit pentru orice pariu, în termen de 3 zile de la creditare, iar câștigurile provenite ulterior o să-ți fie transferate în contul propriu în bani reali. Vei primi doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un FREEBET accesează ACEST LINK. 
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea meciului FCSB vs U Craiova la o cotă mărită de 50.00!