Pariază la o cotă de 50.00 pe câștigătoarea meciului FCSB vs U Craiova

2019-02-21 21:08:04 1,3k 0

FCSB și U Craiova sunt la egalitate de puncte înaintea meciului direct de pe Arena Națională, care se joacă pe 24 februarie, de la ora 20:00. Este o confruntare echilibrată, în care se poate întâmpla orice. Dacă vrei să pariezi pe rezultat final, profită de oferta acestei case de pariuri online pentru clienții noi: dacă îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale de mai jos, poți paria pe 1, X sau 2 la o cotă mărită de 50.00!

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea meciului FCSB vs U Craiova la o cotă mărită de 50.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum obțin cota mărită de 50.00?

  1. Intră pe site prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și apasă pe ”înregistrează-te” 
  2. Alege să pariezi pe câștigătoarea meciului FCSB vs U Craiova, care se joacă duminică, 24 februarie 2019, de la ora 20:00, în Liga I. (miză maximă 4RON)
  3. Dacă pariul plasat de tine este câștigător, primești sub formă de cash câștigurile, iar restul sub formă de ”FreeBet”

Exemplu: Pariezi 4RON pe victoria lui FCSB, la o cotă reală de 2.10. Dacă pariul este câștigător, primești 8,4RON cash și alți 191,6RON (50.00 x 4 - 8,4) sub formă de FreeBet.

Termeni și condiții cotă mărită FCSB vs U Craiova

  • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
  • Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să depui cel puțin 40RON  
  • O dată ce optezi pentru această ofertă, trebuie să știi că nu vei mai putea beneficia de ofertele de bun venit ale respectivei case de pariuri.
  • Miza maximă acceptată este de 4RON 
  • Freebet-ul poate fi folosit pentru orice pariu, în termen de 3 zile de la creditare, iar câștigurile provenite ulterior o să-ți fie transferate în contul propriu în bani reali. Vei primi doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un FREEBET accesează ACEST LINK. 
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea meciului FCSB vs U Craiova la o cotă mărită de 50.00!

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult