Ai cota 50.00 pentru un pariu pe total goluri în FCSB vs CFR Cluj

665 0

Prima parte a sezonului 2018-2019 se încheie cu derby-ul pentru primul loc dintre FCSB și CFR Cluj. Ultimele 5 confruntări dintre aceste două echipe s-au încheiat cu scorul de 1-1, iar în ultimele 8 meciuri s-au înscris sub 2,5 goluri. Statistica poate reprezenta un indiciu pentru un pariu pe „peste/sub 2.5 goluri”, selecție pe care noii clienți ai acestei case de pariuri online pot juca la o cotă mărită de 50.00. Pentru a beneficia și tu de ofertă, trebuie doar să îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale din articol.

Deschide cont și pariază pe total goluri în FCSB vs CFR Cluj la o cotă mărită de 50.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum obțin cota mărită de 50.00?

  1. Intră pe site prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și apasă pe ”înregistrează-te” 
  2. Alege să pariezi pe selecția „peste/sub 2.5 goluri” în meciul FCSB vs CFR Cluj, care se joacă sâmbătă, 22 decembrie 2018, de la ora 20:00, în Liga I. (miză maximă 4RON)
  3. Dacă pariul plasat de tine este câștigător, primești sub formă de cash câștigurile, iar restul sub formă de ”FreeBet”

Exemplu: Pariezi 4RON pe „sub 2.5 goluri”, la o cotă reală de 1.55. Dacă pariul este câștigător, primești 6,2RON cash și alți 193,8RON (50.00 x 4 - 6,8) sub formă de FreeBet.

Termeni și condiții cotă mărită

  • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
  • Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să depui cel puțin 40RON  
  • O dată ce optezi pentru această ofertă, trebuie să știi că nu vei mai putea beneficia de ofertele de bun venit ale respectivei case de pariuri.
  • Miza maximă acceptată este de 4RON 
  • Freebet-ul poate fi folosit pentru orice pariu, în termen de 3 zile de la creditare, iar câștigurile provenite ulterior o să-ți fie transferate în contul propriu în bani reali. Vei primi doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un FREEBET accesează ACEST LINK. 
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe total goluri în FCSB vs CFR Cluj la o cotă mărită de 50.00!