Cotă 50.00 pentru un pariu pe victoria lui FCSB în meciul cu Astra

2018-11-02 11:35:06 3,2k 0

După o nouă rușine suferită în acest sezon (1-2, în cupa României, cu Dunărea Călărași), Nicolae Dică trebuie să câștige „cu orice preț” meciul de acasă cu Astra Giurgiu (4 noiembrie, ora 21:00), din Liga I. „Nu contează gazonul, nu contează că avem accidentați”, a subliniat antrenorul lui FCSB. La această agenție de pariuri sportive online, poți paria la o cotă specială de 50.00 pe victoria „roș-albaștrilor”, în locul celei reale de 1.65. Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de ofertă este să îți deschizi cont prin intermediul link-urilor din articol.

Deschide cont și pariază pe victorie FCSB la o cotă mărită de 50.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNGK” 
 3. Plasează un pariu pe victoria lui FCSB în FCSB vs Astra, de duminică, 4 noiembrie, ora 21:00, din Liga I.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria celor de la FCSB, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 245 RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 245RON pe o cotă de 1.70 (poți pe orice cotă peste 1.20) și câștigi pariul. Vei primi 171,5RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cote mărite FCSB vs Astra

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe victoria lui FCSB. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 50.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria echipei gazdă în FCSB vs Astra și doar pentru o miză maximă de 5 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal. 
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe victorie FCSB la o cotă mărită de 50.00!

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult