Pariază la o cotă de 50.00 pe total goluri în Dunărea Călărași vs FCSB

531 0

FCSB reia cursa de urmărire a liderului CFR Cluj, întărită în ofensivă cu Ioan Hora, Florentin Matei și Adrian Stoian. Cei trei pot juca titulari contra Dunării Călărași (2 februarie, ora 14:00), iar dacă vrei să pariezi pe „total goluri” în meciul de la Călărași poți profita de oferta pentru clienții noi a acestei agenții de pariuri sportive online. Dacă îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale din articol, poți paria pe selecția „peste/sub 2.5 goluri” la o cotă mărită de 50.00! 

Deschide cont și pariază pe total goluri în Dunărea Călărași vs FCSB la o cotă mărită de 50.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum obțin cota mărită de 50.00?

  1. Intră pe site prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și apasă pe ”înregistrează-te” 
  2. Alege să pariezi pe total goluri „peste/sub 2.5 goluri” în meciul Dunărea Călărași vs FCSB, care se joacă sâmbătă, 2 februarie 2019, de la ora 14:00, în Liga I. (miză maximă 4RON)
  3. Dacă pariul plasat de tine este câștigător, primești sub formă de cash câștigurile, iar restul sub formă de ”FreeBet”

Exemplu: Pariezi 4RON pe selecția „peste 2.5 goluri”, la o cotă reală de 2.05. Dacă pariul este câștigător, primești 8,2RON cash și alți 191,8RON (50.00 x 4 - 8,2) sub formă de FreeBet.

Termeni și condiții cotă mărită

  • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
  • Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să depui cel puțin 40RON  
  • O dată ce optezi pentru această ofertă, trebuie să știi că nu vei mai putea beneficia de ofertele de bun venit ale respectivei case de pariuri.
  • Miza maximă acceptată este de 4RON 
  • Freebet-ul poate fi folosit pentru orice pariu, în termen de 3 zile de la creditare, iar câștigurile provenite ulterior o să-ți fie transferate în contul propriu în bani reali. Vei primi doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un FREEBET accesează ACEST LINK
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe total goluri în Dunărea Călărași vs FCSB la o cotă mărită de 50.00!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi