Cotă 50.00 pentru un pariu pe rezultat final în Chelsea vs Arsenal

800 0

Finala Europa League este o „afacere englezească” în acest sezon. Pe 29 mai (ora 22:00), tocmai la Baku, Chelsea și Arsenal joacă cu trofeul pe masă. Operatorii tratează evenimentul cu atenția cuvenită, una dintre cele mai atractive oferte fiind a acestei agenții de pariuri online, care le oferă clienților noi posibilitatea de a miza pe rezultatul final (1, X sau 2) la o cotă mărită de 50.00. Pentru a te număra printre beneficiarii ofertei, trebuie doar să își deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale din articol.

Deschide cont și pariază pe Chelsea vs Arsenal la o cotă mărită de 50.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum obțin cota mărită de 50.00?

  1. Intră pe site prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și apasă pe ”înregistrează-te” 
  2. Alege să plasezi un pariu pe piața „Rezultat final 1X2” în meciul Chelsea vs Arsenal, care se joacă miercuri, 29 mai 2019, de la ora 22:00, în Europa League. (miză maximă 4RON)
  3. Dacă pariul plasat de tine este câștigător, primești sub formă de cash câștigurile, iar restul sub formă de ”FreeBet”

Exemplu: Pariezi 4RON pe victoria lui Arsenal, la o cotă reală de 2.20. Dacă pariul este câștigător, primești 8,8RON cash și alți 191,2RON (50.00 x 4 - 8,8) sub formă de FreeBet.

Termeni și condiții cotă mărită Chelsea vs Arsenal

  • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
  • Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să depui cel puțin 40RON  
  • O dată ce optezi pentru această ofertă, trebuie să știi că nu vei mai putea beneficia de ofertele de bun venit ale respectivei case de pariuri.
  • Miza maximă acceptată este de 4RON 
  • Freebet-ul poate fi folosit pentru orice pariu, în termen de 3 zile de la creditare, iar câștigurile provenite ulterior o să-ți fie transferate în contul propriu în bani reali. Vei primi doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un FREEBET accesează ACEST LINK. 
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe Chelsea vs Arsenal la o cotă mărită de 50.00!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi