Pariază la o cotă de 50.00 pe câștigătoarea meciului CFR Cluj vs Astra Giurgiu

2019-02-16 09:27:00 1,3k 0

Meciul dintre CFR Cluj și Astra Giurgiu, programat 16 februarie (de la 20:00) în Liga I, se joacă în contextul în care CFR-ul a câștigat numai un punct din cele două meciuri din acest an, iar astralii au obținut patru puncte. Echipa oaspete pare a fi în formă mai bună și merge la Cluj pentru a-și consolida poziția în Top 6. Este posibil orice rezultat. Poți paria pe 1, X sau 2 în confruntarea din Gruia la o cotă mărită de 50.00 grație ofertei acestei case de pariuri online. Tot ce trebuie să faci este să îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale de mai jos.

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea meciului CFR vs Astra la o cotă mărită de 50.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum obțin cota mărită de 50.00?

  • Intră pe site prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și apasă pe ”înregistrează-te” 
  • Alege să pariezi pe selecția X” în meciul CFR Cluj vs Astra, care se joacă sâmbătă, 16 februarie 2019, de la ora 20:00, în Liga I. (miză maximă 4RON)
  • Dacă pariul plasat de tine este câștigător, primești sub formă de cash câștigurile, iar restul sub formă de ”FreeBet”

Exemplu: Pariezi 4RON pe egal, la o cotă reală de 3.40. Dacă pariul este câștigător, primești 13,6RON cash și alți 186,4RON (50.00 x 4 - 13,6) sub formă de FreeBet.

Termeni și condiții cotă mărită CFR Cluj vs Astra

  • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
  • Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să depui cel puțin 40RON  
  • O dată ce optezi pentru această ofertă, trebuie să știi că nu vei mai putea beneficia de ofertele de bun venit ale respectivei case de pariuri.
  • Miza maximă acceptată este de 4RON 
  • Freebet-ul poate fi folosit pentru orice pariu, în termen de 3 zile de la creditare, iar câștigurile provenite ulterior o să-ți fie transferate în contul propriu în bani reali. Vei primi doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un FREEBET accesează ACEST LINK. 
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea meciului CFR vs Astra la o cotă mărită de 50.00!

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult