Pariază la cota 50.00 pe câștigătoarea meciului FCSB vs CFR Cluj

409 0

FCSB și CFR Cluj se înfruntă într-un meci al orgoliilor pe 19 mai, de la ora 21:00. Clujenii sunt deja campioni, dar cu siguranță nu vor trata această confruntare cu indiferență. Nu este genul lui Dan Petrescu. Derby-ul este deschis oricărui rezultat, iar această casă de pariuri online le oferă clienților noi posibilitatea de a paria la o cotă mărită de 50.00 pe 1, X sau 2. Pentru a beneficia de ofertă, trebuie doar să îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale din articol.

Deschide cont și pariază pe FCSB vs CFR Cluj la o cotă mărită de 50.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum obțin cota mărită de 50.00?

  1. Intră pe site prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și apasă pe ”înregistrează-te” 
  2. Alege să plasezi un pariu pe piața „Rezultat final 1X2” în meciul FCSB vs CFR Cluj, care se joacă duminică, 19 mai 2019, de la ora 21:00, în Liga I. (miză maximă 4RON)
  3. Dacă pariul plasat de tine este câștigător, primești sub formă de cash câștigurile, iar restul sub formă de ”FreeBet”

Exemplu: Pariezi 4RON pe 1 solist, la o cotă reală de 1.70. Dacă pariul este câștigător, primești 6,8RON cash și alți 193,2RON (50.00 x 4 - 6,8) sub formă de FreeBet.

Termeni și condiții cotă mărită FCSB vs CFR Cluj

  • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
  • Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să depui cel puțin 40RON  
  • O dată ce optezi pentru această ofertă, trebuie să știi că nu vei mai putea beneficia de ofertele de bun venit ale respectivei case de pariuri.
  • Miza maximă acceptată este de 4RON 
  • Freebet-ul poate fi folosit pentru orice pariu, în termen de 3 zile de la creditare, iar câștigurile provenite ulterior o să-ți fie transferate în contul propriu în bani reali. Vei primi doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un FREEBET accesează ACEST LINK
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe FCSB vs CFR Cluj la o cotă mărită de 50.00!