Pariază la o cotă de 50.00 pe total goluri în Bayern Munchen vs Nurnberg

Bayern Munchen are de recuperat distanța față de liderul Borussia Dortmund și va ataca din primul minut al meciului cu Nurnberg (8 decembrie, ora 16:30), din etapa a 14-a a Bundesligii. În șase din ultimele șapte meciuri de campionat ale lui Bayern s-au înscris minim trei goluri. Dacă vrei să mizezi pe „peste/sub 2,5 goluri”, trebuie să știi că această casă de pariuri sportive online oferă o cotă mărită de 50.00 pentru un pariu plasat pe selecția respectivă de clienții noi. Pentru a beneficia de ofertă, trebuie doar să intri pe link-urile speciale de mai jos și să îți deschizi cont. 

Deschide cont și pariază pe total goluri în Bayern vs Nurnberg la o cotă mărită de 50.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum obțin cota mărită de 50.00?

  1. Intră pe site prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și apasă pe ”înregistrează-te” 
  2. Alege să pariezi pe selecția „peste/sub 2,5 goluri” în meciul Bayern Munchen vs Nurnberg, care se joacă sâmbătă, 8 decembrie 2018, de la ora 16:30, în Bundesliga. (miză maximă 4RON)
  3. Dacă pariul plasat de tine este câștigător, primești sub formă de cash câștigurile, iar restul sub formă de ”FreeBet”

Exemplu: Pariezi 4RON pe selecția „peste 2,5 goluri”, la o cotă reală de 1.40. Dacă pariul este câștigător, primești 5,6RON cash și alți 194,4RON (50.00 x 4 - 5,6) sub formă de FreeBet.

Termeni și condiții cotă mărită

  • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
  • Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să depui cel puțin 40RON  
  • O dată ce optezi pentru această ofertă, trebuie să știi că nu vei mai putea beneficia de ofertele de bun venit ale respectivei case de pariuri.
  • Miza maximă acceptată este de 4RON 
  • Freebet-ul poate fi folosit pentru orice pariu, în termen de 3 zile de la creditare, iar câștigurile provenite ulterior o să-ți fie transferate în contul propriu în bani reali. Vei primi doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un FREEBET accesează ACEST LINK. 
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe total goluri în Bayern vs Nurnberg la o cotă mărită de 50.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!