Pariază la o cotă de 50.00 pe total goluri în Bayern Munchen vs Nurnberg

608 0

Bayern Munchen are de recuperat distanța față de liderul Borussia Dortmund și va ataca din primul minut al meciului cu Nurnberg (8 decembrie, ora 16:30), din etapa a 14-a a Bundesligii. În șase din ultimele șapte meciuri de campionat ale lui Bayern s-au înscris minim trei goluri. Dacă vrei să mizezi pe „peste/sub 2,5 goluri”, trebuie să știi că această casă de pariuri sportive online oferă o cotă mărită de 50.00 pentru un pariu plasat pe selecția respectivă de clienții noi. Pentru a beneficia de ofertă, trebuie doar să intri pe link-urile speciale de mai jos și să îți deschizi cont. 

Deschide cont și pariază pe total goluri în Bayern vs Nurnberg la o cotă mărită de 50.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum obțin cota mărită de 50.00?

  1. Intră pe site prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și apasă pe ”înregistrează-te” 
  2. Alege să pariezi pe selecția „peste/sub 2,5 goluri” în meciul Bayern Munchen vs Nurnberg, care se joacă sâmbătă, 8 decembrie 2018, de la ora 16:30, în Bundesliga. (miză maximă 4RON)
  3. Dacă pariul plasat de tine este câștigător, primești sub formă de cash câștigurile, iar restul sub formă de ”FreeBet”

Exemplu: Pariezi 4RON pe selecția „peste 2,5 goluri”, la o cotă reală de 1.40. Dacă pariul este câștigător, primești 5,6RON cash și alți 194,4RON (50.00 x 4 - 5,6) sub formă de FreeBet.

Termeni și condiții cotă mărită

  • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
  • Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să depui cel puțin 40RON  
  • O dată ce optezi pentru această ofertă, trebuie să știi că nu vei mai putea beneficia de ofertele de bun venit ale respectivei case de pariuri.
  • Miza maximă acceptată este de 4RON 
  • Freebet-ul poate fi folosit pentru orice pariu, în termen de 3 zile de la creditare, iar câștigurile provenite ulterior o să-ți fie transferate în contul propriu în bani reali. Vei primi doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un FREEBET accesează ACEST LINK. 
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe total goluri în Bayern vs Nurnberg la o cotă mărită de 50.00!