1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Pariază la cotă 50.00 pe „ambele înscriu” în Young Boys Berna vs CFR Cluj

Pariază la cotă 50.00 pe „ambele înscriu” în Young Boys Berna vs CFR Cluj

victorpartan
victorpartan

2021-08-06 16:54:02

image Pariază la cotă 50.00 pe „ambele înscriu” în Young Boys Berna vs CFR Cluj

CFR Cluj se deplasează în Elveția pentru manșa secundă a confruntării cu Young Boys Berna, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor (10 august, ora 21:30). La Cluj, a fost egal cu goluri (1-1), astfel că lupta pentru calificare se reia, practic, de la zero, întrucât nu mai este valabilă regula golului din deplasare. Campioana României și campioana Elveției au dovedit că au ofensive puternice, fiind foarte probabil să vedem goluri în cele două porți și în retur. În cazul în care vrei să pariezi pe „ambele echipe înscriu”, cota de pe site este 1.83, dar tu vei beneficia de cota 50.00 dacă vei intra pe link-urile speciale de mai jos și îți vei deschide cont la această casă de pariuri online.

Deschide cont și pariază la cotă mărită pe „ambele echipe înscriu” în Young Boys Berna vs CFR Cluj

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNUR
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe selecția „ambele înscriu” în meciul Young Boys Berna CFR Cluj, care are loc pe 10 august, de la ora 21:30, în preliminariile Ligii Campionilor. Vei beneficia din oficiu de cota 50.00.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe selecția indicată, iar biletul este câștigător. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 245RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 245RON pe o cotă de 2.60 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 392RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cotă mărită Young Boys Berna vs CFR Cluj

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „ambele înscriu”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 50.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe gol marcat de ambele echipe în Young Boys Berna vs CFR Cluj pentru o miză maximă de 5RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu cash out nu contează la rulaj
 • Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de minim 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor generali ai agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază la cotă mărită pe „ambele echipe înscriu” în Young Boys Berna vs CFR Cluj

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+58.64
Câștigate
41
Pierdute
24
2
Dan Ștefanescu
+51.84
Câștigate
18
Pierdute
8
3
Dan.Oancia
+39.9
Câștigate
16
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX