1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Pariază la cotă 50.00 pe „ambele înscriu” în FC Botoșani vs FCSB

Pariază la cotă 50.00 pe „ambele înscriu” în FC Botoșani vs FCSB

victorpartan
victorpartan

2021-07-13 09:08:00

image Pariază la cotă 50.00 pe „ambele înscriu” în FC Botoșani vs FCSB

Sezonul 2021-2022 al Ligii I începe pe 15 iulie, cu meciul FC Botoșani vs FCSB (ora 20:30). Contestat deja de o parte a fanillor, Dinu Todoran are nevoie ca de aer de o victorie în primul meci pe banca tehnică a „roș-albaștrilor”, dar FC Botoșani este o echipă bună pe teren propriu. Sunt șanse mari să vedem goluri în ambele porți, deci ar trebui să profiți de oferta acestei case de pariuri online pentru clienții noi. Intră pe link-urile speciale de mai jos, deschide-ți cont și vei beneficia de cota 50.00 pentru un prim pariu pe selecția „ambele înscriu”, în locul cotei de pe site, de 1.84.

Deschide cont și pariază la cotă mărită pe „ambele echipe înscriu” în FC Botoșani vs FCSB

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 • Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 • Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNUL
 • Plasează un pariu în valoare de 5RON pe selecția „ambele înscriu” în meciul FC Botoșani vs FCSB, care are loc pe 15 iulie, de la ora 20:30, în Liga I. Vei beneficia din oficiu de cota 50.00.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe selecția indicată, iar biletul este câștigător. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 245RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 245RON pe o cotă de 2.40 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 343RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cotă mărită FC Botoșani vs FCSB

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „ambele înscriu”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 50.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe gol marcat de ambele echipe în FC Botoșani vs FCSB pentru o miză maximă de 5RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu cash out nu contează la rulaj
 • Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de minim 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor generali ai agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază la cotă mărită pe „ambele echipe înscriu” în FC Botoșani vs FCSB

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX