1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Cotă 5.00 pentru un prim pariu pe victoria Universității Craiova contra lui FK Sabail

Cotă 5.00 pentru un prim pariu pe victoria Universității Craiova contra lui FK Sabail

victorpartan
victorpartan

2019-07-18 09:13:00

image Cotă 5.00 pentru un prim pariu pe victoria Universității Craiova contra lui FK Sabail

Universitatea Craiova a învins cu 3-2 în Azerbaidjan și este cu un pas în turul 2 preliminar al Europa League, dar oltenii își doresc victoria și în returul de pe „Ion Oblemenco”, care se joacă pe 18 iulie, de la ora 19:00. În mod normal, cota pentru un nou succes al echipei antrenate de Corneliu Papură este 1.22, dar tu poți profita de oferta pentru clienții noi a acestei agenții de pariuri sportive online și poți paria pe „1 solist” la o cotă mărită de 5.00. Tot ce ai de făcut este să îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale din articol.

Deschide cont și pariază pe victoria Universității Craiova o cotă mărită de 5.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNLG
 3. Plasează un pariu în valoare de 50RON pe selecția „victorie Universitatea Craiova” în meciul cu FK Sabail, din Europa League, care are loc pe 18 iulie, de la ora 19:00.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 50 RON pe victoria Universității Craiova, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 50 RON ca fonduri reale și încasezi alți 200RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 200RON pe o cotă de 1.80 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 160 RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cotă mărită Universitatea Craiova vs FK Sabail

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie Universitatea Craiova”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 5.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria Universității Craiova în meciul Universitatea Craiova vs FK Sabail și doar pentru o miză maximă de 50 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe victoria Universității Craiova o cotă mărită de 5.00!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX