Ai cota 5.00 pentru un prim pariu pe victoria lui FCSB în meciul cu Milsami

2019-07-18 09:12:00 2,7k 0

FCSB pare a avea de îndeplinit o simplă formalitate în manșa secundă din turul 1 preliminar al Europa League, pe 18 iulie (ora 20:00), contra lui Milsami Orhei. Vicecampioana României a controlat în totalitate meciul de la Giurgiu, câștigat cu 2-0, și trebuie să învingă și joi pentru coeficientul UEFA. Această casă de pariuri online ofertă o cotă mărită de 5.00 pentru un pariu pe victoria reprezentantei României în EL. Pentru a beneficia de ea, trebuie doar să îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale de mai jos.

Deschide cont și pariază pe victoria lui FCSB o cotă mărită de 5.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNLF
 3. Plasează un pariu în valoare de 50RON pe selecția „victorie FCSB” în meciul cu Milsami Orhei, din Europa League, care are loc pe 18 iulie, de la ora 20:00.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 50 RON pe victoria lui FCSB și câștigi pariul. Primești înapoi cei 50 RON ca fonduri reale și încasezi alți 200RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 200RON pe o cotă de 1.60 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 120 RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cotă mărită Milsami Orhei vs FCSB

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie FCSB”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 5.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria echipei oaspete în meciul Milsami Orhei vs FCSB și doar pentru o miză maximă de 50 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe victoria lui FCSB o cotă mărită de 5.00!

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult