Ai cota 45.00 pentru un pariu pe victoria lui FCSB contra lui Sepsi

3,0k 0

Orice s-ar întâmpla în U Craiova vs CFR, FCSB este obligată să câștige meciul pe care îl joacă pe teren propriu cu Sepsi Sf. Gheorghe, pe 8 aprilie, de la ora 20:30. „Roș-albaștrii” au din nou un moral bun și se consideră reintrați în lupta pentru titlu. În plus, ei au de răzbunat acel 2-4 din returul sezonului regulat, de la Sf. Gheorghe. Cota normală pentru un pariu pe „1” solist este 1.40, însă această casă de pariuri online are o ofertă specială pentru clienții noi, care pot paria pe victoria lui FCSB la o cotă mărită de 45.00. Pentru a beneficia de ofertă, trebuie doar să accesezi link-urile de mai jos și să îți deschizi cont.

Deschide cont și pariază pe victoria lui FCSB la o cotă mărită de 45.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNJC” 
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe victoria echipei gazdă în meciul FCSB vs Sepsi Sf. Gheorghe, din Liga I, care se joacă pe 8 aprilie, de la ora 20:30.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria echipei antrenate de Mihai Teja și câștigi pariul. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 220RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 220RON pe o cotă de 1.60 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 132 RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cotă mărită FCSB vs Sepsi Sf. Gheorghe

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie FCSB”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 45.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria echipei gazdă în meciul FCSB vs Sepsi Sf. Gheorghe și doar pentru o miză maximă de 5 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal. 
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe victoria lui FCSB la o cotă mărită de 45.00!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi