Cotă 41.00 Man Utd, cotă 8.00 Man City. Cine crezi că va câștiga?

2020-03-07 13:04:00 1,5k 0

De 8 Martie, microbistele au parte de un cadou special: derby-ul Manchester United vs Manchester City (ora 18:30). Echipa oaspete este favorită, având cota 1.60 la victorie, iar cota reală pentru un succes al gazdelor are cota 5.00. Cotele devin, însă, 8.00 și 41.00, grație unei oferte a acestei case de pariuri online. Respectiva ofertă este valabilă pentru clienții noi, deci poți profita și tu de ea dacă intri pe link-urile speciale de mai jos și îți deschizi cont. Miza pariului trebuie să fie 25RON.  

Atenție: poți profita atât de pe urma acestei oferte, cât și de pe urma pachetului standard de bun venit: 100% până la 1,000RON (deci această cotă mărită nu înlocuiește pachetul standard).

Deschide cont și pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului Man Utd vs Man City

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cotele speciale?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrați-vă”.
 2. Plasează un pariu premeci cu miza 25RON pe victoria lui Manchester United sau pe victoria lui Manchester City în meciul Man United vs Man City, care se joacă pe 8 martie, de la ora 18:30, în Premier League.
 3. Miza va fi multiplicată conform cotei mărite. Vei primi ca bani cash câștigul calculat conform cotei normale de pe site (5.00 Man Utd sau 1.60 Man City), iar diferența până la cota mărită (41.00 Man Utd, 8.00 Man City) va fi creditată ca și fonduri extra. Ea trebuie rulată de 10 ori pe cote cumulate de minim 2.00 în maximum 60 de zile înainte de a putea solicita o retragere. 

Exemplu: Pariezi 25RON pe victoria lui Man City, iar pariul este câștigător. Vei primi 200RON(25x8.00), din care 40RON ca fonduri reale (25 X 1.60) și 160 (200 - 40) ca fonduri extra. Vei avea de rulat 1600RON pe cote de minim 2.00 înainte de a putea retrage fondurile.

Termeni și condiții ofertă cote mărite Man Utd vs Man City

 • Oferta este valabilă pentru primul pariu plasat de clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Oferta se cumumează cu bonusul de bun-venit (descoperă oferta aici)
 • Oferta este valabilă pentru o miză de 25RON plasată pe câștigătoarea meciului Man Utd vs Man City
 • Câștigul rezultat va fi creditat în contul jucătorului în termen de 72 de ore de la încheierea evenimentului.
 • Pentru a fi retras, câștigul suplimentar peste cota normală trebuie să fie pariat cel putin de 10 ori cu cote cumulate de minim 2.0, în maxim 60 de zile, numai pe piețe din sport.
 • Pariurile pe cote mărite pe piața „Marcator/Va înscrie” vor fi anulate dacă jucătorul pe care s-a pariat nu joacă la începutul partidei. Suma pariată în acest mod va fi returnată în contul jucătorului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului Man Utd vs Man City

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult