1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Ai cota 40.00 pentru un prim pariu pe victoria lui McGregor în lupta cu Poirier

Ai cota 40.00 pentru un prim pariu pe victoria lui McGregor în lupta cu Poirier

victorpartan
victorpartan

2021-01-21 09:48:37

image Ai cota 40.00 pentru un prim pariu pe victoria lui McGregor în lupta cu Poirier

Pe 24 ianuarie, Conor McGregor se bate cu Dustin Poirier în cadrul galei UFC 257, care are loc pe Etihad Arena, în Abu Dhabi (în jurul orei 07:15). Aproximativ 2.000 de spectatori vor fi admiși în arena care are o capacitate de 18.000 de locuri pentru ceea ce se anunță a fi una dintre cele mai încinse lupte din acest an. McGregor și Poirier s-au mai confruntat în gala UFC 178, în 2014, irlandezul câștigând încă din prima rundă, prin k.o. Dacă vrei să pariezi pe o nouă victorie a singurului luptător care a deținut simultan două titluri în două divizii diferite, poți profita de oferta acestei case de pariuri online pentru clienții noi, care pune la bătaie o cotă de 40.00, în locul celei de pe site, de 1.28. Tot ce trebuie să faci este să accesezi link-urile speciale de mai jos și să îți deschizi cont.

Deschide cont și pariază pe victoria lui McGregor la cotă mărită!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZSAN35
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe selecția „victorie Conor McGregor” în lupta Dustin Poirier, care are loc pe 24 ianuarie, de la ora 07:15, în cadrul Galei UFC 257.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe McGregor, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 195RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 195RON pe o cotă de 2.60 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 312RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cotă mărită Conan McGregor vs Dustin Poirier

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie Conor McGregor”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 40.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria lui McGregor în lupta Conor McGregor vs Dustin Poirier pentru o miză maximă de 5RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu cash out nu contează la rulaj
 • Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de minim 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor generali ai agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe victoria lui Conan McGregor la cotă mărită!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX