1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Ai cota 40.00 pentru un pariu pe victoria Simonei Halep contra Amandei Anisimova

Ai cota 40.00 pentru un pariu pe victoria Simonei Halep contra Amandei Anisimova

victorpartan
victorpartan

2019-06-04 14:01:05

image Ai cota 40.00 pentru un pariu pe victoria Simonei Halep contra Amandei Anisimova

Simona Halep (3 WTA) s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de Grand Slam de la Roland Garros, unde o va întâlni pe americanca Amanda Anisimova (51 WTA), pe 5 iunie, după ora 16:30. Deținătoare a trofeului, românca a jucat excelent până acum și ar fi normal să treacă și de Anisimova. Cota normală pentru victoria Simonei este 1.21, dar, dacă îți deschizi cont la această agenție de pariuri sportive online prin link-urile speciale de mai jos, beneficiezi de oferta pentru clienții noi, care mărește cota pentru victoria favoritei la 40.00. Este simplu să câștigi mai mulți bani!

Deschide cont și pariază la o cotă mărită de 40.00 pe victoria Simonei Halep!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZSAN17” 
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe victoria Simonei Halep contra Amandei Anisimova, în sferturile de finală de la Roland Garros (5 iunie, după ora 16:30)

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe selecția „victorie Simona Halep”, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 195RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 195RON pe o cotă de 1.80 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 156 RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cotă mărită Simona Halep vs Amanda Anisimova

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie Simona Halep”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 40.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria româncei în meciul Simona Halep vs Amanda Anisimova și doar pentru o miză maximă de 5 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal. 
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază la o cotă mărită de 40.00 pe victoria Simonei Halep!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX