1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Ai cota 40.00 pentru un pariu pe selecția „peste 1.5 goluri” în FCSB vs CFR Cluj

Ai cota 40.00 pentru un pariu pe selecția „peste 1.5 goluri” în FCSB vs CFR Cluj

victorpartan
victorpartan

2022-01-22 18:41:19

image Ai cota 40.00 pentru un pariu pe selecția „peste 1.5 goluri” în FCSB vs CFR Cluj

Liga I se reia cu derby-ul de clasament dintre FCSB și CFR Cluj (23 ianuarie, ora 20:00). Aflată pe locul secund în ierahia primului eșalon, echipa antrenată de Toni Petrea trebuie să învingă pentru a reduce distanța de zece puncte care o separă de trupa lui Dan Petrescu. „Roș-albaștrii” vor ataca, iar „alb-vișiniii” sunt gata să înscrie pe contraatac. Există premise pentru un meci cu minim două goluri, iar această casă de pariuri online îți oferă cota 40.00 pentru un bilet pe selecția „peste 1.5 goluri”. Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de ofertă este să îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale din articol.

Deschide cont și pariază pe selecția „peste 1.5 goluri” în FCSB vs CFR Cluj

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNVV
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe selecția „peste 1.5 goluri” în meciul FCSB vs CFR Cluj, care are loc pe 23 ianuarie, de la ora 20:00, în Liga 1. Vei beneficia din oficiu de cota 40.00.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe selecția indicată, iar biletul este câștigător. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 195RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 195RON pe o cotă de 1.80 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 156RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cotă mărită FCSB vs CFR Cluj

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „peste 1.5 goluri”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 40.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe total goluri în FCSB vs CFR Cluj pentru o miză maximă de 5RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu cash out nu contează la rulaj
 • Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de minim 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor generali ai agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe selecția „peste 1.5 goluri” în FCSB vs CFR Cluj

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+40.26
Câștigate
16
Pierdute
8

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX