Pariază la o cotă de 40.00 pe triumful lui Djokovic în turneul ATP World Tour Finals

1,7k 0

Jucătorii de tenis din topul clasamentului ATP se înfruntă la Londra în turneul ATP World Tour Finals (11 noiembrie - 18 noiembrie). Favoritul nr. 1 al competiției individuale este Novak Djokovic, liderul ATP, care are o cotă reală de 2.37 să triumfe în turneul elitelor. Tu poți beneficia, însă, de o cotă de 40.00 pentru un pariu pe victoria tenismenului sârb, dacă îți deschizi cont la această agenție de pariuri sportive online prin intermediul link-urilor de mai jos.

Deschide cont și pariază triumful lui Djokovic la o cotă mărită de 40.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZSAN12” 
 3. Plasează un pariu antepost pe triumful lui Novak Djokovic în turneul ATP World Tour Finals (11 noiembrie - 18 noiembrie)

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe selecția „Novak Djokovic câștigă turneul”, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 195 RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 195RON pe o cotă de 1.50 (poți pe orice cotă peste 1.20) și câștigi pariul. Vei primi 97,5RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cote mărite ATP World Tour Finals

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „Novak Djokovic câștigă turneul”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 40.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe triumful lui Djokovic în turneul ATP World Tour Finals și doar pentru o miză maximă de 5 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal. 
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază triumful lui Djokovic la o cotă mărită de 40.00!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi