1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Ai cota 40.00 pentru un pariu pe „ambele înscriu” în FC Barcelona vs Bayern Munchen

Ai cota 40.00 pentru un pariu pe „ambele înscriu” în FC Barcelona vs Bayern Munchen

victorpartan
victorpartan

2021-09-14 10:18:00

image Ai cota 40.00 pentru un pariu pe „ambele înscriu” în FC Barcelona vs Bayern Munchen

Faza grupelor Ligii Campionilor debutează cu o confruntare care ar putea reprezenta, la fel de bine, finala competiției: FC Barcelona vs Bayern Munchen (14 septembrie, ora 22:00). Pe „Camp Nou” vor fi față în față două dintre cele mai puternice echipe ale continentului. Chiar și fără Messi, catalanii au o forță de atac impresionantă, în timp ce bavarezii nu se mulțumesc niciodată cu un singur gol marcat pe meci. În mod normal, vom vedea goluri în cele două porți, iar această agenție de pariuri sportive online oferă cota 40.00 clienților noi care pariază pe selecția „ambele echipe înscriu”. Ca să profiți și tu de ofertă, trebuie doar să îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale din articol.

Deschide cont și pariază la cotă mărită pe „ambele echipe înscriu” în FC Barcelona vs Bayern Munchen

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNUZ
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe selecția „ambele înscriu” în meciul FC Barcelona vs Bayern Munchen, care are loc pe 14 septembrie, de la ora 22:00, în Liga Campionilor. Vei beneficia din oficiu de cota 40.00.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe selecția indicată, iar biletul este câștigător. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 195RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 195RON pe o cotă de 2.00 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 195RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cotă mărită FC Barcelona vs Bayern Munchen

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „ambele înscriu”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 40.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe gol marcat de ambele echipe în FC Barcelona vs Bayern Munchen pentru o miză maximă de 5RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu cash out nu contează la rulaj
 • Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de minim 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor generali ai agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază la cotă mărită pe „ambele echipe înscriu” în FC Barcelona vs Bayern Munchen

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX