Cotă 4.00 pe victoria lui Jon Jones în lupta cu Thiago Santos!

2019-07-03 14:18:33 4,6k 0

Jon Jones, campionul diviziei Light Heavyweight din cadrul UFC, își va apăra centura în fața lui Thiago Santos pe 7 iulie, în cadrul galei UFC 239. Specialiștii consideră că Santos are șanse infime să învingă, astfel că bookmakerii au fixat o cotă reală de 1.14 pentru victoria lui Jones. Această casă de pariuri online vine, însă, cu o ofertă pentru clienții noi, grație căreia aceștia pot miza la o cotă mărită de 4.00 pe un nou triumf al deținătorului centurii. Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de ea este să îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale din articol.

Deschide cont și pariază pe victoria lui Jon Jones la o cotă mărită de 4.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZSAN20
 3. Plasează un pariu în valoare de 50RON pe selecția „victorie Jon Jones” în lupta Jon Jones vs Thiago Santos, din gala UFC 239, care are loc pe 7 iulie.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 50 RON pe triumful lui Jon Jones, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 50 RON ca fonduri reale și încasezi alți 150RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 150RON pe o cotă de 1.50 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 75 RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cotă mărită Jon Jones vs Thiago Santos

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie Jon Jones”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 4.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria lui Jon Jones în lupta Jon Jones vs Thiago Santos și doar pentru o miză maximă de 50 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe victoria lui Jon Jones la o cotă mărită de 4.00!

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult