Cotă 35.00 pentru gol marcat în Atletico Madrid vs FC Barcelona

2018-11-22 11:00:35 2,5k 0

Sâmbătă, 24 noiembrie, de la ora 21:45, în LaLiga se joacă derby-ul dintre Altetico Madrid și FC Barcelona. S-a înscris minim un gol în ultimele 17 confruntări directe din toate competițiile, deci un pariu pe selecția „peste 0.5 goluri marcate” are șanse mari de a fi câștigător. Fii atent: poți paria pe respectiva selecție la o cotă specială de 35.00 dacă îți deschizi cont la această agenție de pariuri sportive online, prin intermediul link-urilor de mai jos! 

Deschide cont și pariază pe gol marcat în Atletico vs FC Barcelona la o cotă specială de 35.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNGS” 
 3. Plasează un pariu pe minim un gol marcat în meciul Atletico Madrid vs FC Barcelona, care se joacă pe 24 noiembrie, de la 21:45, în LaLiga.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe selecția „peste 0.5 goluri”, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 170 RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 170RON pe o cotă de 2.40 (poți pe orice cotă peste 1.20) și câștigi pariul. Vei primi 238RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cotă mărită Atletico Madrid vs FC Barcelona

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „peste 0.5 goluri”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 35.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe minim un gol marcat în meciul Atletico Madrid vs FC Barcelona și doar pentru o miză maximă de 5 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal. 
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe gol marcat în Atletico vs FC Barcelona la o cotă specială de 35.00!

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult