Pariază la o cotă de 35.00 pe victoria lui FC Barcelona în meciul cu Valladolid

1,9k 0

FC Barcelona a făcut doar o remiză cu Athletic Bilbao în LaLiga și simte „în ceafă” răsuflarea lui Real Madrid, echipă aflată într-o revenire de formă senzațională. „Extratereștrii” nu își permit vreun pas greșit în meciul jucat pe teren propriu contra lui Valladolid pe 16 februarie, de la ora 21:45, iar tu poți paria pe victoria lor la o cotă mărită de 35.00 dacă intri pe link-urile speciale de mai jos și îți deschizi cont la această agenție de pariuri sportive online.

Deschide cont și pariază pe victoria lui FC Barcelona la o cotă mărită de 35.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNIF” 
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe victoria lui FC Barcelona din meciul FC Barcelona vs Valladolid, din LaLiga, care se joacă pe 16 februarie, de la ora 21:45.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria echipei gazdă, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 170RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 170RON pe o cotă de 1.70 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 119 RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cotă mărită FC Barcelona vs Valladolid

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe victoria lui FC Barcelona. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 35.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria echipei gazdă în meciul FC Barcelona vs Valladolid și doar pentru o miză maximă de 5 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal. 
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe victoria lui FC Barcelona la o cotă mărită de 35.00

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi