1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Cotă 35.00 pentru un pariu pe gol marcat în Dinamo vs FCSB!

Cotă 35.00 pentru un pariu pe gol marcat în Dinamo vs FCSB!

victorpartan
victorpartan

2018-11-08 13:02:06

image Cotă 35.00 pentru un pariu pe gol marcat în Dinamo vs FCSB!

Marele derby al fotbalului românesc, Dinamo vs FCSB (11 noiembrie, ora 21:00), este deschis oricărui rezultat. Dinamo a primit o infuzie de moral după victoria din etapa precedentă, 1-0 cu FC Voluntari, iar FCSB este obligată să câștige pentru a nu pierde contactul cu liderul CFR Cluj. E greu de pariat pe câștigătoare în asemenea confruntări, dar un lucru e aproape sigur: se va marca. În ultimele 12 dueluri directe în toate competițiile s-a înscris. În acest context, este de neratat oferta acestei case de pariuri online, prin care se poate miza la o cotă mărită de 35.00 pe minim un gol marcat în „eternul derby”. Pentru a profita de ea, trebuie doar să îți deschizi cont prin link-urile speciale din articol.

Deschide cont și pariază pe minim un gol marcat în Dinamo vs FCSB la o cotă mărită de 35.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNGP” 
 3. Plasează un pariu pe selecția „peste 0.5 goluri” în Dinamo vs FCSB, de duminică, 11 noiembrie, ora 21:00, din Liga I.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe selecția „peste 0.5 goluri”, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 170 RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 170RON pe o cotă de 2.10 (poți pe orice cotă peste 1.20) și câștigi pariul. Vei primi 187RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cote mărite Dinamo vs FCSB

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe minim un gol în meci. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 35.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe minim un gol marcat în Dinamo vs FCSB și doar pentru o miză maximă de 5 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal. 
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe minim un gol marcat în Dinamo vs FCSB la o cotă mărită de 35.00!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+40.26
Câștigate
16
Pierdute
8

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX