Cotă 34.00 Tottenham, cota 9.00 Liverpool. Cine crezi că va câștiga?

2021-12-17 00:20:29 1,3k 0

Tottenham primește vizita lui Liverpool în etapa a 18-a a Premier League, pe 19 decembrie, de la ora 18:30. „Spurs” nu a putut disputa meciurile din ultimele două runde din cauza cazurilor de Covid. Mulți dintre jucători s-au vindecat, dar sunt în urmă cu pregătirea fizică. Totuși, într-o asemenea partidă se poate întâmpla orice. Dacă vrei să mizezi pe câștigătoare, deschide-ți cont la această casă de pariuri online prin intermediul link-urilor speciale de mai jos. Vei putea juca pe „1 solist” la o cotă de 34.00 (față de 4.50, cât este cota de pe site), respectiv pe „2 solist” la o cotă de 9.00 (față de 1.65).

Deschide cont și pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului Tottenham vs Liverpool

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cotele speciale?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrați-vă”
 2. Efectuează o primă depunere de minim 50RON folosind codul „888EXTRA”
 3. Plasează un pariu premeci cu miza de maxim 25RON pe victoria lui Tottenham sau pe victoria lui Liverpool în meciul care se joacă pe 19 decembrie, de la ora 18:30, în Premier League.
 4. Miza va fi multiplicată conform cotei mărite. Vei primi ca bani cash câștigul calculat conform cotei normale de pe site (4.50 Tottenham, 1.65 Liverpool), iar diferența până la cota mărită (34.00 Tottenham, 9.00 Liverpool) va fi creditată ca și jetoane FreeBet.

Exemplu: Pariezi 25RON pe victoria lui Tottenham, iar pariul este câștigător. Vei primi 850RON (25x34.00), din care 112,5RON ca fonduri reale (25 X 4.50) și 737,5RON (850 - 112,5) ca fonduri extra în jetoane FreeBet.

Termeni și condiții ofertă cote mărite Tottenham vs Liverpool

 • Oferta este valabilă pentru primul pariu plasat de clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Depunerile efectuate prin PayPal, MuchBetter, Neteller, Paysafecard sau Skrill nu sunt eligibile pentru ofertă.
 • Oferta este valabilă pentru o miză de maxim 25RON plasată pe câștigătoarea meciului Tottenham vs Liverpool
 • Câștigurile suplimentare creditate ca Freebet vor intra în cont în decurs de 72 de ore de la finalul evenimentului și vor fi valabile 7 zile.
 • Jetoanele Freebet vor fi creditate în valori maxime de 100 Lei/jeton.
 • Jetoanele Freebet trebuie folosite în întregime. Acestea nu pot fi folosite pentru a plasa o succesiune de pariuri mai mici.
 • Dacă un pariu gratuit este câștigător, primești în cont doar profitul (câștig minus miză)
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului Tottenham vs Liverpool

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult