Cotă 34.00 FC Hermannstadt, cotă 9.00 CFR Cluj. Cine crezi că va câștiga?

954 0

CFR Cluj trece printr-o perioadă foarte bună și are prima șansă în meciul cu FC Hermannstadt, din etapa a 18-a a Ligii I (25 ianuarie, de la ora 20:30). Echipa antrenată de Edward Iordănescu are cota reală 1.75 să se impună în deplasare, dar tu poți miza pe victoria ei la o cotă mărită de 9.00, dacă intri pe link-urile speciale de mai jos și îți deschizi cont la această agenție de pariuri sportive online. Oferta este valabilă și în cazul unui prim pariu pe succesul lui FC Hermannstadt, cota reală 5.10 devenind 34.00 pentru clienții noi. Ca să fie eligibil, biletul trebuie să aibă miza 25RON.

Atenție: poți profita atât de pe urma acestei oferte, cât și de pe urma pachetului standard de bun venit: 100% până la 1,000RON (deci această cotă mărită nu înlocuiește pachetul standard).

Deschide cont și pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului FC Hermannstadt vs CFR Cluj

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cotele speciale?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrați-vă”.
 2. Plasează un pariu premeci cu miza 25RON pe victoria lui FC Hermannstadt sau pe victoria lui CFR Cluj în meciul din Liga I, care se joacă pe 25 ianuarie, de la ora 20:30.
 3. Miza va fi multiplicată conform cotei mărite. Vei primi ca bani cash câștigul calculat conform cotei normale de pe site (5.10 FC Hermannstadt sau 1.75 CFR Cluj), iar diferența până la cota mărită (34.00 FC Hermannstadt, 9.00 CFR Cluj) va fi creditată ca și fonduri extra. Ea trebuie rulată de 10 ori pe cote cumulate de minim 2.00 în maximum 60 de zile înainte de a putea solicita o retragere.

Exemplu: Pariezi 25RON pe victoria echipei din Cluj, iar pariul este câștigător. Vei primi 225RON(25x9.00), din care 43,75RON ca fonduri reale (25 X 1.75) și 181,25 (225 - 43,75) ca fonduri extra. Vei avea de rulat 1812,5RON pe cote de minim 2.00 înainte de a putea retrage fondurile.

Termeni și condiții ofertă cote mărite FC Hermannstadt vs CFR Cluj

 • Oferta este valabilă pentru primul pariu plasat de clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Oferta se cumulează cu bonusul de bun-venit (descoperă oferta aici)
 • Oferta este valabilă pentru o miză de 25RON plasată pe câștigătoarea meciului FC Hermannstadt vs CFR Cluj
 • Câștigul rezultat va fi creditat în contul jucătorului în termen de 72 de ore de la încheierea evenimentului.
 • Pentru a fi retras, câștigul suplimentar peste cota normală trebuie să fie pariat cel putin de 10 ori cu cote cumulate de minim 2.0, în maxim 60 de zile, numai pe piețe din sport.
 • Pariurile pe cote mărite pe piața „Marcator/Va înscrie” vor fi anulate dacă jucătorul pe care s-a pariat nu joacă la începutul partidei. Suma pariată în acest mod va fi returnată în contul jucătorului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului FC Hermannstadt vs CFR Cluj

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult