1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Cotă 34.00 Academica Clinceni, cotă 8.00 FCSB. Tu pe cine pariezi?

Cotă 34.00 Academica Clinceni, cotă 8.00 FCSB. Tu pe cine pariezi?

victorpartan
victorpartan

2020-10-16 02:20:03

image Cotă 34.00 Academica Clinceni, cotă 8.00 FCSB. Tu pe cine pariezi?

FCSB este obligată să câștige meciul din deplasare, cu Academica Clinceni, pentru a nu rămâne și mai mult în spatele liderului Ligii I. Elevii lui Toni Petrea au cota reală 1.50 să se impună în partida din 19 octombrie (ora 21:00), în timp ce victoria echipei pregătite de Ilie Poenaru este cotată cu 6.25. Dacă vrei să mizezi pe câștigătoarea meciului, poți profita de oferta pentru clienții noi a acestei agenții de pariuri sportive online. Deschide-ți cont prin intermediul link-urilor speciale din articol și beneficiezi de cota 8.00 pentru un pariu pe victoria oaspeților, sau de cota 34.00 pentru un pariu pe triumful gazdelor. Oricare ar fi alegerea ta, miza trebuie să fie 25RON.

Atenție: poți profita atât de pe urma acestei oferte, cât și de pe urma pachetului standard de bun venit: 100% până la 1,000RON (deci această cotă mărită nu înlocuiește pachetul standard).

Deschide cont și pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului Academica Clinceni vs FCSB

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cotele speciale?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrați-vă”.
 2. Plasează un pariu premeci cu miza 25RON pe victoria Academicii Clinceni sau pe victoria lui FCSB în meciul din Liga I, care se joacă pe 19 octombrie, de la ora 21:00.
 3. Miza va fi multiplicată conform cotei mărite. Vei primi ca bani cash câștigul calculat conform cotei normale de pe site (6.25 Academica sau 1.50 FCSB), iar diferența până la cota mărită (34.00 Academica, 8.00 FCSB) fi creditată ca și fonduri extra. Ea trebuie rulată de 10 ori pe cote cumulate de minim 2.00 în maximum 60 de zile înainte de a putea solicita o retragere.

Exemplu: Pariezi 25RON pe victoria lui FCSB, iar pariul este câștigător. Vei primi 200RON(25x8.00), din care 37,5RON ca fonduri reale (25 X 1.50) și 162,5 (200 - 37,5) ca fonduri extra. Vei avea de rulat 1625RON pe cote de minim 2.00 înainte de a putea retrage fondurile.

Termeni și condiții ofertă cote mărite Academica Clinceni vs FCSB

 • Oferta este valabilă pentru primul pariu plasat de clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Oferta se cumulează cu bonusul de bun-venit (descoperă oferta aici)
 • Oferta este valabilă pentru o miză de 25RON plasată pe câștigătoarea meciului Academica Clinceni vs FCSB
 • Câștigul rezultat va fi creditat în contul jucătorului în termen de 72 de ore de la încheierea evenimentului.
 • Pentru a fi retras, câștigul suplimentar peste cota normală trebuie să fie pariat cel putin de 10 ori cu cote cumulate de minim 2.0, în maxim 60 de zile, numai pe piețe din sport.
 • Pariurile pe cote mărite pe piața „Marcator/Va înscrie” vor fi anulate dacă jucătorul pe care s-a pariat nu joacă la începutul partidei. Suma pariată în acest mod va fi returnată în contul jucătorului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului Academica Clinceni vs FCSB

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX