Pariază la o cotă de 30.00 pe victoria lui Bayern contra lui AEK Atena

3,2k 0

În contextul luptei cu Ajax pentru primul loc în grupa E a Ligii Campionilor, Bayern Munchen nu are voie să rateze victoria în meciul cu AEK Atena, care se joacă pe 7 noiembrie, de la ora 22:00. Grecii au primit 8 goluri în cele 3 partide de până acum și se gândesc cu groază la ce îi așteaptă în Germania. În mod normal, cota pentru victoria lui Bayern este 1.06, dar tu poți paria pe „1” la o cotă mărită de 30.00. Tot ce trebuie să faci este să îți deschizi cont la această casă de pariuri online, prin intermediul link-urilor de mai jos.

Deschide cont și pariază pe victorie Bayern Munchen la o cotă mărită de 30.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNGN” 
 3. Plasează un pariu pe victoria echipei gazdă în Bayern Munchen vs AEK Atena, de miercuri, 7 noiembrie, ora 22:00, din Liga Campionilor.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria lui Bayern, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 145 RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 145RON pe o cotă de 1.75 (poți pe orice cotă peste 1.20) și câștigi pariul. Vei primi 108,7RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cote mărite Bayern Munchen vs AEK Atena

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe victoria lui Bayern Munchen. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 30.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria echipei gazdă în Bayern Munchen vs AEK Atena și doar pentru o miză maximă de 5 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal. 
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe victorie Bayern Munchen la o cotă mărită de 30.00!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi