1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Ai cota 30.00 dacă pariezi că Man City se califică în dauna lui Schalke 04

Ai cota 30.00 dacă pariezi că Man City se califică în dauna lui Schalke 04

victorpartan
victorpartan

2019-03-12 09:37:00

image Ai cota 30.00 dacă pariezi că Man City se califică în dauna lui Schalke 04

Man City pare a avea de îndeplinit o formalitate în returul cu Schalke 04 (12 martie, ora 22:00) pentru a se califica în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. „Cetățenii” s-au impus cu 3-2 în Germania și au toate argumentele pentru a câștiga și partida de pe teren propriu. Cu toate acestea, poți paria la o cotă mărită de 30.00 pe selecția „Manchester City să se califice”, dacă îți deschizi cont la această casă de pariuri sportive online și profiți de oferta pentru clienții noi. S-au mai văzut minuni în fotbal, dar nu credem Schalke 04 poate întoarce soarta calificării.

Deschide cont și pariază pe calificarea lui Manchester City la o cotă mărită de 30.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNIS” 
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe calificarea lui Manchester City după meciul Man City vs Schalke 04, din Liga Campionilor, care se joacă pe 12 martie, de la ora 22:00.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe calificarea lui Manchester City și câștigi pariul. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 145RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 145RON pe o cotă de 2.40 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 203 RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cotă mărită Man City vs Schalke 04

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „Manchester City să se califice”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 30.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe calificarea echipei engleze după dubla Manchester City vs Schalke 04 și doar pentru o miză maximă de 5 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal. 
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe calificarea lui Manchester City la o cotă mărită de 30.00!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+58.64
Câștigate
41
Pierdute
24
2
Dan Ștefanescu
+51.84
Câștigate
18
Pierdute
8
3
Dan.Oancia
+39.9
Câștigate
16
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX