Cotă de 30.00 pentru un prim pariu pe victoria lui Simonei Halep contra lui Gibbs

2,2k 0

Simona Halep (4 WTA) o întâlnește pe Nicole Gibbs (135 WTA) în turul I al turneului de Grand Slam US Open pe 27 august, în jurul orei 20:00. Câștigătoare la Wimbledon în acest an, românca este favorită clară în această confruntare, având o cotă reală de 1.06 să treacă mai departe, dar, dacă îți deschizi cont la această agenție de pariuri sportive online, tu poți paria pe victoria ei la o cotă mărită de 30.00! Oferta este dedicată exclusiv clienților noi. 

Deschide cont și pariază pe victoria Simonei Halep la o cotă mărită de 30.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZSAN26
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe selecția „victorie Simona Halep” în meciul cu Nicole Gibbs, de la US Open, care are loc pe 27 august, de la ora 20:00.
 4. Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?
 5. Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria Simonei, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 145RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 145RON pe o cotă de 1.80 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 116 RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cotă mărită Simona Halep vs Nicole Gibbs

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie Simona Halep”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 30.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria Simonei Halep în meciul Simona Halep vs Nicole Gibbs și doar pentru o miză maximă de 5RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe victoria Simonei Halep la o cotă mărită de 30.00!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi