Ai cota 30.00 pentru un pariu pe victoria Simonei Halep contra Amandei Anisimova

258 0

Simona Halep (2 WTA) o înfruntă pe Amanda Anisimova (29 WTA), în turul al treilea al turneului de Grand Slam de la Roland Garros (2 octombrie, în jurul orei 14:00). Chiar dacă americanca s-a impus în precedenta întâlnire directă, sportiva noastră este favorită să meargă mai departe, având cota reală 1.16 la victorie. Această casă de pariuri online oferă, însă, cota 30.00 pentru un pariu pe succesul Simonei. Poți beneficia și tu de ea dacă intri pe link-urile speciale de mai jos și îți deschizi cont.

Deschide cont și pariază pe victoria Simonei Halep la cotă mărită!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZSAN33
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe selecția „victorie Simona Halep” în meciul cu Amanda Anisimova, de la Roland Garros, care are loc pe 2 octombrie, de la ora 14:00.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria Simonei Halep, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 145RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 145RON pe o cotă de 2.40 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 203RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cotă mărită Simona Halep vs Amanda Anisimova

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie Simona Halep”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 30.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria româncei în meciul Simona Halep vs Amanda Anisimova pentru o miză maximă de 5RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu cash out nu contează la rulaj
 • Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de minim 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor generali ai agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe victoria Simonei Halep la cotă mărită!