1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Pariază la o cotă de 30.00 pe minim un gol înscris în Atletico Madrid vs Real Madrid

Pariază la o cotă de 30.00 pe minim un gol înscris în Atletico Madrid vs Real Madrid

victorpartan
victorpartan

2019-02-08 17:25:45

image Pariază la o cotă de 30.00 pe minim un gol înscris în Atletico Madrid vs Real Madrid

Atletico Madrid și Real Madrid, principalele urmăritoare ale lui FC Barcelona în LaLiga, au meci direct pe 9 februarie, de la ora 17:15. Atletico a marcat în 13 din ultimele 14 meciuri de campionat, în timp ce Realul a înscris în ultimele 15 jocuri. Este cât se poate de probabil ca în derby-ul de sâmbătă să vedem minim un gol. Așadar, nu trebuie ratată oferta acestei case de pariuri online pentru clienții noi, care pot paria la o cotă de 30.00 pe selecția „peste 0.5 goluri” în confruntarea de pe „Wanda Metropolitano”. Meciul este transmis de aceleași posturi, Digi Sport și Telekom Sport. Tot ce trebuie să faci pentru a paria pe cota mărită este să îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale de mai jos. 

Deschide cont și pariază pe minim un gol marcat în Atletico Madrid vs Real Madrid la o cotă mărită de 30.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNIB” 
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe minim un gol marcat în meciul Atletico Madrid vs Real Madrid, din LaLiga, care se joacă pe 9 februarie, de la ora 17:15.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe selecția „peste 0.5 goluri” și câștigi pariul. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 145RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 145RON pe o cotă de 2.80 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 261RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cotă mărită Atletico Madrid vs Real Madrid

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „peste 0.5 goluri”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 30.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe minim un gol marcat în meciul Atletico Madrid vs Real Madrid și doar pentru o miză maximă de 5 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal. 
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe minim un gol marcat în Atletico Madrid vs Real Madrid la o cotă mărită de 30.00!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Alin Buzărin
+275.89
Câștigate
43
Pierdute
20
2
Grigore Cartianu
+275.89
Câștigate
43
Pierdute
20
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+275.89
Câștigate
43
Pierdute
20

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX